Начало » Предложения » Qlik - бизнес анализи (BI)

Qlik - бизнес анализи (BI)

Business Inteligence & Data Visualization Software

 

BI решението, предлагано от Парафлоу, дава отговори на бизнес въпроси на момента, посредством лесен достъп до нужните данни в точното време. То предлага единствен по рода си елегантен и опростен начин за получаване на независими бизнес отговори само с един клик на мишката. С неговото асоциативно търсене данните се анализират както обобщено, така и на детайлно ниво, без да се налага времеемкото и скъпо изграждане на многоизмерни OLAP (OnLine Analitical Processing - анализи в реално време) кубове. В допълнение на това асоциациите между данните автоматично се отразяват в Qlik и отговарят незабавно на потребителските заявки. Това решение позволява да бъдат представени хиляди величини. Всяка стойност на всяка величина или параметър може да послужи като отправна точка за анализ.

Предимство за крайните потребители е фактът, че не е необходимо данните да бъдат агрегирани. Потребителите могат да анализират целия масив от данни до ниво транзакция. Едно е сигурно - количеството данни непрекъснато се увеличава. А бизнесът изисква съкращаване на времето на изчакване между получаването на данните и вземането на решения. Поради тази причина BI системите трябва да отговарят на строги изисквания относно бързината на зареждане и опресняване на данните. При това решение бързината е гарантирана, тъй като In-memory моделът на данните позволява те да се анализират веднага.


Парафлоу има успешни внедрявания на BI в компании като: БЪЛГАРСКИ ПОЩИ - ЕАД, ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА - АД, БАНКА ДСК - ЕАД, НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЯ ЗА ПРИХОДИТЕ, ЕОС-ЛД - ООД, АЛПИНА - ЕООД, МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ХРАНИТЕ, ТИ БИ АЙ КРЕДИТ - ЕАД, КОДАП - ЕООД, БЪЛГАРСКА БАНКА ЗА РАЗВИТИЕ - АД, ПРАКТИКЕР - ЕООД, ХЕНКЕЛ БЪЛГАРИЯ - ЕООД, МЕКСОН - ООД, Национална здравноосигурителна каса - НЗОК и други.

Екипът на Парафлоу ви очаква за допълнителна информация и консултации.

Людмила ГЕОРГИЕВА
Мениджър продажби Софтуер
02/960 42 58; 02/960 42 00 
e-mail: lgeorgieva@paraflow.bg

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ

  

 

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2018 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg
Facebook LinkedIn Twitter YouTube G+
Created by: noavis.com