Начало » Решения » ИТ РЕШЕНИЯ ЗА БИЗНЕСА » Системи за мобилни продажби | Sales Raider

Системи за мобилни продажби | Sales Raider

 

Иновативната платформа Sales Raider е проектирана да управлява търговските дейности на фирмите, които се занимават с дистрибуция. Нейна основна цел е автоматизацията на разносната търговия. Sales Raider обхваща събирането на заявки, директни продажби (еx-van) и мърчандайзинг, тяхното натрупване в реално време и прехвърлянето им към приложната система на потребителите. Системата е реализирана под операционната система Android.

 

Основни предимства на Sales Raider:

 

ЛЕСНИ НАСТРОЙКИ

Sales Raider се настройва спрямо специфичните изисквания на всеки клиент и може да се използва върху различни мобилни устройства с операционна система Android. Интерфейсът на Sales Raider e удобен и интуитивен за потребителите, а поддръжката му е изключително лесна.

БЪРЗА ВЪЗВРЪЩАЕМОСТ НА ИНВЕСТИЦИЯТА

Sales Raider намалява транспортните разходи и времето за обработка на един клиент. Благодарение на системата чувствително се намаляват загубите от грешки и кражби и се достига до висока мобилност на търговския представител.

 

ВИДИМИ ПОЛЗИ ЗА БИЗНЕСА

Sales Raider повишава ефективността на продажбите, точността и скоростта при изпълнение на заявките на търговските представители. Чрез мобилната система се ускорява въвеждането на нови продукции на пазара,  намалява се срокът за обучение на нови работници и се снижават разходите за поддръжка на структури от мобилни сътрудници, като същевременно се увеличава контролът над тяхната дейност.
 

ПЕЧАТ ОТ МОБИЛНИ ПРИНТЕРИ

Sales Raider дава възможност за свързване и печат от мобилни принтери, които ние може да ви осигурим, наред с мобилните устройства.
 

 

Изтеглете ДЕМО версия и тествайте сами:

 

Други предимства на системите за мобилни продажби Sales Raider са:

 

ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ 

Нашият екип има над петнайсет годишен опит и ноу-хау във внедряване на системи за управление на бизнеса и отлично познаване на процесите в разносната търговия и дистрибуцията. Това, което ще получите от нас е не само хардуер и софтуер, а оптимизация на бизнес процесите и безпроблемна интеграция на мобилните продажби с основните информационни системи във вашата фирма.

ОПЕРАТИВНА ИНФОРМАЦИЯ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

Със Sales Raider вашите клиенти могат да получат бързо и качествено обслужване, а вие да имате необходимата оперативна информация за продажбите в реално време и възможност да контролирате и наблюдавате целия процес.

СЪКРАЩАВАНЕ НА РАБОТНИЯ ПРОЦЕС

Чрез системата на Sales Raider до търговските представители „в движение“ достига пълна информация за клиента. От история на осъществените продажби, лимитите за поръчки и текущата наличност в склада до индивидуалните цени и отстъпки, което води до съкращаване на работния процес.

НАМАЛЯВАНЕ НА ГРЕШКИТЕ

След внедряване на Sales Raider се наблюдава чувствително намаляване на грешките в документите, поради липсата на ръчно въвеждане и автоматично управление на „ограничения“ като отстъпки, лимити и просрочени плащания, прекратяване на лицензи и други.

ОПТИМИЗАЦИЯ НА МАРШРУТИ

Sales Raider позволява оптимизация на маршрутите на търговците и засилване на контрола над тяхната дейност, в това число и GPS мониторинг.

ТОЧНОСТ И БЪРЗИНА ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКИТЕ

С Sales Raider в пъти по-бързо става получаването на информация за нови заявки, създадени от търговските представители, което води и до повишена точност и бързина на изпълнение на самите поръчки (при някои компании след внедряване на Sales Raider точността на изпълнение на заявките достига до 95-97%).

СЪКРАЩАВАНЕ НА РАЗХОДИ

Внедряването на Sales Raider води до съкращаване на разходите за оператори, които да въвеждат данни и свързаните с тях разходи за работни места, офис и компютърно оборудване, електричество, данъци.

ПОДОБРЯВАНЕ НА ОБСЛУЖВАНЕТО 

Sales Raider помага за създаване на база с данни за клиентите, използване на електронен каталог на стоките, индивидуални ценови листи, списък на сделките от предходните дни, история на кредитите, програми за лоялност, мърчандайзинг, което води до подобряване на обслужването и по-доброто разбиране на нужните на клиентите и техните навици.


Екипът на Парафлоу ви очаква за допълнителна информация, демонстрация на предлаганите решения и консултации.

тел: 02/ 960 42 00
email: sales@paraflow.bg

Изпратете ни запитване

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2018 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg
Facebook LinkedIn Twitter YouTube G+
Created by: noavis.com