Начало » За Парафлоу » Новини » Новите бизнес системи тръгват към три български града

Новите бизнес системи тръгват към три български града

09.10.2014

Водещата българска ИТ компания Парафлоу Коменикейшънс ще представи пет стъпки за увеличаване на продажбите на търговските фирми

Първото Road Show на Парафлоу поема на 15 октомври към градовете Бургас, Стара Загора и Пловдив. След тестовото издание във Варна през април, преминало при голям успех, това са първите градове, които ще имат възможност да научат повече за новите системи в компанията на утвърдени бизнес консултанти и ИТ специалисти. Много практически примери, забавни игри и награди очакват посетителите.

По време на събитието, експертите на Парафлоу ще покажат конкретни стъпки и реални примери от своята богата практика, как бизнес системите могат да увеличат продажбите в търговските комапнии. Представянията ще обхванат целия цикъл на една продажба - от намирането на нови потенциални клиенти, през управлението на вътрешни и външни ресурси, подобряване на работните процеси и организацията на компанията, до извършване на мобилни продажби, анализ на текущото състояние и планиране на нови продажби.

Ще бъдат представени последно поколение системи на световно утвърдени производители като Microsoft и Qlik, както и собствени разработки, приложими за всякакъв тип организации – от малки и средни до големи. Предлаганите решения са достъпни за всякакъв тип търговски организации и отговарят на техните реални нужди. Само малка част от ползите на тези системи са чувствителeн ръст на продажбите, по-бърза подготовка на отчети и анализи, повишена удовлетвореност на клиентите и сътрудниците, в следствие на направените оптимизации и внедрявания.

Като всяко Road Show и това не може да мине без „Test Drive“. В специален демо кът посетителите ще могат да разгледат, да изпробват сами и да се убедят в предимствата на новите бизнес системи.

Входът за събитието е свободен, но е необходима предварителна регистрация, тъй като местата са ограничени.

Събитието е подходящо за управители, търговски и финансови менижъри, директори по логистика, ИТ директори.

ДАТИ И МЕСТА: 

15 октомври - Бургас, хотел Приморец | 16 октомври - Стара Загора, хотел Мериан Палас | 17 октомври – Пловдив, хотел Санкт Петербург

Допълнителна информация: Road Show 2014

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: