Начало » За Парафлоу » Новини » Бизнес решения по мярка и интеркоми от ново поколение представи Парафлоу на Cisco Expo 2011

Бизнес решения по мярка и интеркоми от ново поколение представи Парафлоу на Cisco Expo 2011

Златният партньор на Cisco Expo - Парафлоу Комуникейшънс и на тазгодишното изложение не пропусна възможността да изненада посетителите с иновативни решения от света на IT решенията. Тодор Ташев – директор Развитие на бизнеса, частен сектор, представи актуалните бизнес предложения от портфолиото на компанията за сезон Есен/Зима 2011-2012. От презентацията най-щастлив излезе Георги Иванов, който спечели ваучер за пазаруване в модно студио Andrews на стойност 100 лева, скрит в огромен цветен балон.

В същото време на щанда на Парафлоу беше представен интеркомът на 21 век – Helios IP, дело на новите им партньори от чешката компания 2N Telecommunications. Продуктът е интересен с факта, че може да се интегрира във фирмената VoIP инфраструктура (разполага със сертификат за безпроблемна работа с широкоразпространеното решение Cisco Call Manager), но предимствата му не свършват до тук. Интеркомът разполага и с ценната ключова функция за контрол на достъпа по няколко начина – чрез въвеждане на код, използване на магнитна карта или просто телефонно позвъняване към Helios IP. Последното е впечатляващо, тъй като може да отваря врата от мобилен телефон, дори човек да е на хиляди километри разстояние. Като допълнителна мярка за сигурност интеркомът има и вградена камера, която може да се достъпва по Интернет по всяко време. След изчерпателни демонстрации, посетителите се увериха, че с приемливата си цена Helios IP е удачно решение дори за домашни потребители.