Начало » За Парафлоу » Новини » Парафлоу взе участие в "CRM Evolution 2016: Клиентът като партньор"

Парафлоу взе участие в "CRM Evolution 2016: Клиентът като партньор"

26.02.2017

На 27 Октомври в София Хотел Балкан  се проведе едно изключително интересно събитие - CRM Evolution 2016: Клиентът като партньор. На него специалисти на Парафлоу представиха “Модерното управление на информационни потоци с Microsoft Dynamics CRM”. На щанда на компанията те демонстрираха и самите  решения за автоматизация на фирмената дейност.

Повече за събитието

Страница във Facebook

    

  

CRM някога е била традиционна стратегия за обслужване на клиенти. Сега обаче се приемат съвсем други насоки. Последните иновации са в сферата на дълбокия анализа на клиента, бизнес проучвания и пр. CRM системите са служили главно за свързване на клиентските бази, профили, история на поръчките и пр. По този начин се поддържа едно добро отношение между клиента и компанията. В момента системите имат потенциала да изучават данните и да се правят бъдещи анализи и предвиждания. Според новата тенденция бизнесите могат да наблюдават даден бизнес сектор и да направят предварителен анализ за компaнията – какви продукти да се предлагат и в кой момент да се предлагат, за да се подсигури максимална печалба.

На традиционната и наложила се през последните 6 години конференция на сп. Enterprise през 2016г.ще заложим основно на последните тендеции в развитието на CRM решенията, както като философия на управление на компаниите, така и за иновациите в предлаганите софтуерни продукти. Конференцията ще разгледа сегашната необходимост на компаниите за проактивни продажбии промените в поведението на днешните потребители на нашите услуги и продукти.

снимка: сп. Enterprise

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg
Facebook LinkedIn Twitter YouTube G+
Created by: noavis.com