Начало » За Парафлоу » Новини » Ефективното управление на печата в офиса намалява разходите и подобрява отчетността

Ефективното управление на печата в офиса намалява разходите и подобрява отчетността

Системният интегратор Парафлоу и лидерът на пазара на персонални компютри и принтери HP Inc. отчетоха двадесетгодишно партньорство, което продължава и по отношение на най-новата серия А3 принтери и МФУ, анонсирани от HP Inc. през 2017 година. Мощните мултифункционални принтери предоставят сигурност на световно ниво и възможностите на офиса на бъдещето.

Според различни представителни изследвания средностатистическият офис служител използва около 10,000 листа хартия на година. Компаниите от своя страна харчат между 1 - 3% от общите си разходи за поддръжка и обслужване на печатащата си среда, а при въвеждане на процес за управление на печата, фирмите достигат спестяване на разходите между 8 и 41% . Това налага търсене на все по-ефективни решения, които спомагат за намаляване на разходите и подобряване на отчетността в организациите.

  


„В последните пет години ние предлагаме интегрирано решение за управление на печата в офиса Paraflow Green Print в партньорство с HP Inc.. Основният му принцип е „плащаш за това, което използваш“. Нашето решение е свързано с оптимизацията на натоварването на отделните устройства, увеличаване на сигурността при печат и като цяло по-малко ИТ поддръжка. Опитът ни показва, че Green Print е приложим за различни по големина и бизнес ориентация организации, като първоначалната инвестиция е малка. В допълнение, клиентите ни по всяко време могат да се разчитат на сервизния център на Парафлоу, който е оборудван с най-модерните технологични средства и разполага със сертифицирани специалисти за диагностика, отстраняване на повреди и профилактика“, сподели Гено Генов, директор "Планиране и развитие" на водещата българска ИТ компания Парафлоу, специализирала във внедряване на решения за оптимизиране на бизнеса.

  


Наталия Вичева, мениджър "Ключови партньори" в HP Inc., световен лидер в областта на печата допълва: „С Парафлоу ни свързва дългогодишно успешно партньорство, което продължава и до сега по отношение на широката гама устройства от ново поколение с формат А3. В днешния свързан свят, сигурността на принтерите и мултифунционалните устройства е от ключово значение. Наред с другите си предимства, мултифункционалните принтери на HP включват широк кръг от функции за сигурност, които защитават устройства, данни и документи, създавайки многопластов подход към сигурността, необходим за борбата с модерните атаки.“


Още за решението за управление на печата в офиса


Точно разпределяне на разходите Paraflow Green Print предоставя възможност за отчет на разходите по различни параметри, които могат да се отнасят както за отделни потребители, така и за цели отдели.
Ефективност на устройствата Paraflow Green Print позволява да се дефинират правила и политики за печат. Има възможност за дефиниране всеки потребител на кои устройства има право да печата и кои потребители могат да печатат в цвят. Решението позволява автоматично да се изтрият, задържат или пренасочат задачи за печат към най-подходящото за случая мултифункционално устройство в мрежата.
Сигурност и поверителност Решението на Парафлоу дава възможност документите за печат да сe съхраняват на защитен сървър. Документите няма да се отпечатат, докато не се идентифицира потребителят, който има права да печата на избраното устройство.
По-малко ИТ поддръжка Благодарение на централизираната среда за управление и наблюдение, може изключително бързо и ефективно да се решават възникнали проблеми. Централизираното администриране на офис оборудването предоставя ясен поглед за състоянието на всяко едно устройство. Голяма част от потенциалните проблеми се откриват превантивно и се елиминират условията за възникването им.

Повече информация за интегрираното решение за управление на печата в офиса Paraflow Green Print
Повече за Печат от следващо поколение
Повече за Висококачествен печат с оригинални HP консумативи.


Note:

Market Share based on HP Internal View (Only HP Targeted Market). * Includes MF and SF printers ** HP Internal view aligned with HP GBU
Sources: Source:17CQ2 IDC Worldwide Quarterly HCPT for Ink and Laser (incl SF+MF excludes GSB)) and IDC LFP Tracker (CQ217); 17CQ2 IDC LFP Final WW Market Share Static Tool and 17CQ2 IDC Indigo_ PWP WW Final Market Share Static Offline Tool
Sources: *IDC Worldwide Quarterly PC Tracker, Workstation Tracker and ECD Thin Client Tracker (17CQ2); ** HP internal financial units fiscal 16CQ2-17CQ2, PC clients.


За Парафлоу

Парафлоу е водеща българска ИT компания с над двадесетгодишна история. Фирмата е сред първите системни интегратори на пазара на информационни технологии в България, новатор в реализацията на технологични концепции и лидер във внедряването на бизнес приложения, комуникационни технологии и ИT решения. Парафлоу реализира проекти в областта на корпоративните мрежи за данни, системите за управление и анализ на бизнеса, мобилните продажби, облачните технологии и информационната сигурност. Покрива пазарни сегменти като финанси, индустрия, търговия, образование, здравеопазване, публична администрация, публични услуги, телекомуникации, енергетика.


В компанията са въведени следните международни стандарти: ISO 9001 | Система за управление на качеството; ISO/IEC 27001 | Система за управление на сигурността на информацията; ISO/IEC 20000 | Система за управление на ИT услуги; ISO 14001 | Система за управление на околната среда. Международен одитор - Lloyd's Register LRQA.

Богатата палитра от решения на Парафлоу допринася за успеха на бизнеса и му помага да следва стрелките на новото технологично време, в което живеем! IT's time!

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 202