Начало » За Парафлоу » Новини » Парафлоу спечели приза „Партньор на 2013 година“ на EMC България

Парафлоу спечели приза „Партньор на 2013 година“ на EMC България, а Гено Генов грабна статуетката за Most Valuable Player

20.11.2013

На 19 ноември 2013 година в София, българското звено на водещата световна компания в сферата на решенията за информационна инфраструктура EMC раздаде годишните си награди на специална церемония.

Изключително сме щастливи, че след оспорвана битка, при Парафлоу отидоха две от най-престижните отличия. Първото е за „Партньор на годината“ на Парафлоу за успешно внедряване на решения за съхранение и защита на данни на иновативната компания, а второто е индивидуален приз за Most Valuable Player (MVP), спечелен заслужено от Гено Генов, директор "Планиране и развитие".

Двете награди бяха връчени от Теодор Радев, Sales Manager на ЕMC за България и Марко Беркович, Channel Manager на ЕMC за Югоизточна Европа.

 

Вижте още: EMC - Решения за съхранение и защита на данни

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg