Начало » За Парафлоу » Новини » Парафлоу демонстрира процеса по възстановяване на данни при бедствия и аварии по време на първия EMC форум

Парафлоу демонстрира процеса по възстановяване на данни при бедствия и аварии по време на първия EMC форум

18.10.2011

На 18 октомври 2011 се проведе първият в България EMC форум, който премина под мотото Cloud Meets Big Data.
Събитието на лидера в сектора за софтуерни и инфраструктурни решения за архивиране на данни – ЕМC събра едни от най-атрактивните и известни лектори в областта на високите технологии. Участниците в конференцията имаха възможност да узнаят как се трансформират облачните технологии и как ускоряват скоростта си към облака. На специален щанд в изложбената част на конференцията, Парафлоу показа чрез жива връзка процеса по репликация на данни между два центъра за данни.

По време на демонстрацията се използваха HP съвръри, свързани към сториджи Celerra на EMC (система за съхранение на данни). При техническа авария или природно бедствие, при което има „отпадане“ на единия сървър, другият трябва да поеме данните, като ги обработи и предостави. Именно този процес беше показан от екипа експерти на Парафлоу на  голям видео екран.

Събитието в столичния хотел Шератон привлече повече от 230 участници - ИТ мениджъри и директори, отговарящи за мрежите и информационната сигурност, както и администратори на процеса на съхранение на данни от водещи компании и държавни институции.

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg
Facebook LinkedIn Twitter