Начало » За Парафлоу » Новини » Парафлоу представи Case Study за създаването на първата виртуална банка в България на техническата конференция "In Charge"

Парафлоу представи Case Study за създаването на първата виртуална банка в България на техническата конференция "In Charge"

22.11.2013

Николай Ефтимов - Архитект "Бизнес приложения" на Парафлоу. Снимка: Димитър Давидков

 

Защо In Charge? Отговорността да бъдеш IT специалист е отговорност да бъдеш винаги в крак с нововъведенията. Техническата конференция In Charge, която се състоя на 21 и 22 ноември в София, предостави задълбочена информация за вълнуващите нови възможности и иновации в сферата на информационните технологии.

Парафлоу бе официален партньор на събитието и освен щанд, на който специалистите на компанията представиха полезни  решения за бизнеса като MS Dynamics AX, MS Dynamics CRM и Cloud Computing, в залите за лекции имаше демонстрации като:

    Case Study за създаването на първата виртуална банка в България - тази на Българо-американска кредитна банка с разказ от първо лице. Лектори бяха Димитър КЕХАЙОВ - Директор на дирекция "Информационни технологии" на БАКБ и Николай ЕФТИМОВ - Архитект "Бизнес приложения" на Парафлоу. Темата на презентацията бе "CRM като основа на ВИРТУАЛНАТА БАНКА на БАКБ". 

    Dynamics CRM - техническа перспектива и възможности за интеграция. Лектор - Николай ЕФТИМОВ - Архитект "Бизнес приложения" на Парафлоу. 

 

Разгледайте галерията със снимки от събитието.


ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ:

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg
Facebook LinkedIn Twitter YouTube G+
Created by: noavis.com