Начало » За Парафлоу » Новини » Съобщение

Съобщение във връзка с COVID-19

 
Уважаеми клиенти,
  
Ние следим внимателно развитието на епидемията с COVID-19 и указанията на компетентните органи. Уверяваме ви, че подхождаме с изключителна грижа и внимание и взимаме необходимите мерки за сигурността и продуктивността на нашите служители. Като модерна технологична компания, за да предпазим всички клиенти, партньори и екипа ни от разпространението на вируса, изнесохме повечето си дейности във виртуална среда, без това да нарушава ежедневната ни комуникация с вас.

Няма промени в режимите на обслужване от Парафлоу. Продължаваме да работим усилено по най-добрия начин, както обикновено и да изпълняваме ангажиментите си към вас с висока професионална отговорност.

Обичайните ни начини за комуникация в работно и извънработно време се запазват. Ако забележите прекъсване или затруднение при ползване на нашите услуги, не се колебайте да ни алармирате веднага на тел. 0700 10 887 или на електронна поща: hotline@paraflow.bg 24 часа в денонощието.  
 
Бъдете здрави! Надяваме се, че всички съвсем скоро ще можем да се върнем към нормалния ритъм на живот и работа!

Екипът на Парафлоу

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg
Facebook LinkedIn Twitter YouTube G+
Created by: