Начало » За Парафлоу » Новини » Парафлоу демонстрира пред ИТ мениджъри възможностите за „гъвкав стил на работа“, който променя обичайните представи за протичане на работния ден във фирмите

Парафлоу демонстрира пред ИТ мениджъри възможностите за „гъвкав стил на работа“, който променя обичайните представи за протичане на работния ден във фирмите

Водещата българска ИТ компания Парафлоу Комуникейшънс, съвместно с Майкрософт, събра на семинар в хотел Хилтън изтъкнати ИТ специалисти и мениджъри от големи компании в България. По време на семинара бяха демонстрирани последните технологични тенденции, които правят възможна работата извън офиса с достъп до корпоративните ресурси.

 

В днешно време всички сме свидетели как културата на работа непрекъснато се променя. Мениджърите и експертите на фирмите от цял свят все повече търсят по-голяма свобода в работата си и искат да могат да работят навсякъде – от колата си до парка, по всяко време и на различни устройства като компютри, телефони и таблети, като имат и безпроблемен достъп до лични и корпоративни данни, а също така и приложения.


Решенията, които представиха пред аудиторията софтуерни консултанти на Парафлоу - Николай Николов и Николай Динев, позволяват това да се случва, без да се нарушава сигурността на информационните системи и да се създават трудности за ИT отделите, които поддържат системите.

По думите на Николай Аврамов – Управител на Парафлоу Комуникейшънс - унифицираното управление с единна централизирана конзола, независимо от типа на устройствата  – лаптоп, таблети, мобилни телефони и други, намаляват времето за администриране и управление на ИТ отделите. Особено важен плюс на тези съвременни решения, е че те ще повишават икономическата производителност, ще рационализират управлението, и ще доведат до намаляване на разходите за компаниите – заключи Аврамов.

 

Сред засегнатите теми по време на семинара бяха:  Work on The Road: Lync, SkyDrive and your personal Windows Live account, Work from Your Own Device: Office 365, VDI, System Center Configuration Manager 2012 - Optimized Infrastructure for VDI. – тук ще има линк към презентациите на сайта

 

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg