Начало » За Парафлоу » Новини » Парафлоу откри новия си офис и представи първото в България ИНТЕГРИРАНО РЕШЕНИЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ПЕЧАТА - GREEN PRINT

Парафлоу откри новия си офис и представи първото в България ИНТЕГРИРАНО РЕШЕНИЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ПЕЧАТА - GREEN PRINT

18.10.2012

На 10ти октомври, в присъствието на много гости, водещият български системен интегратор, Парафлоу Комуникейшънс, отключи официално врати на новия си по-модерен и зелен офис.


По време на откриването, поздравителен адрес от името на БАИТ (Българска асоциация по информационни технологии), прочете г-н Милчо Боров. Той изтъкна, че: „Парафлоу е фирма, която дълги години с много упорита работа успя да въведе на пазара в България една нова култура на обслужване на клиентите и взаимоотношения между фирмите, и е от малкото компании, които се развиват устойчиво и все на горе!“. Г-н Боров завърши словото си с пожеланието: „Вашият нов офис е още една стъпка от тази упорита работа и аз ви  пожелавам да сте все по-успешни и все по-креативни!“.


След поздравителните слова, Николай Аврамов, управител на компанията, извърши символичен ритуал по отключване на новия дом на Парафлоу и представи три нови бранда от портфолиото на компанията - Paraflow Service, Paraflow Mobile и Paraflow Green Print.Paraflow Service e
сервизният център на Парафлоу, който работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, и обслужва голямо количество клиенти.

Paraflow Mobile e разработка за мобилни приложения, която подпомага търговската дейност, като спомага да се намалят транспортните разходи, да се следят активите и най-вече да се редуцират кражбите и загубите на собствениците на тези компании. Третият бранд е свързан с услуги по печат и по време на откриването бе представен от Мария Гамейска – Мениджър услуги за оптимизация на печатащата среда.

Paraflow Green Print e уникално за България интегрирано решение за управление на печата в офиса. То спомага за намаляване на разходите и подобряване на отчетността в организацията. Основни предимства на решението са оптимизацията на натоварването на отделните устройства и увеличаването на сигурността при печат. green print е приложим за различни по големина и бизнес ориентация организации, като първоначалната инвестиция е малка.


Още за GREEN PRINT
Към ГАЛЕРИЯ със снимки от откриването


Още малко за новия офисНовият дом на Парафлоу е разгърнат на три етажа с площ над 1000 кв.м. На партерния етаж се намира оторизираният сервизен център на HP и Brother, изграден съгласно изискванията на производителите. Под същия покрив място намират лабораториите по мрежови технологии, информационна сигурност и софтуерни решения, оптимизираните решения за печат.

Офисът на Парафлоу се помещава в един от най-модерните бизнес центрове в София с добра комуникация и функционалност, в близост до метростанция Г. М. Димитров и хотелите Витоша и Вега. Сградата, Туинс център, е проектирана като модерен тип офис пространство с много светлина и гъвкави интериорни решения. Новото работно място на служителите от централата на Парафлоу е организирано на принципа оpen space, като в същото време е запазено усещането за лично пространство и индивидуалност. Освен с по-просторни и светли работни места, сега служителите на Парафлоу разполагат с много повече места за срещи с клиенти и конферетни зали, кътове за неформално общуване и градинки за отдих. Няколкото тераси на сградата предлагат великолепна гледка към София и Витоша, а подходящото озеленяване ги превръща в атрактивна зона за отдих. В непосредствена близост до офиса се намират тенис кортове, футболни игрища и картинг писта.

Полезни връзки

  • Галерия със снимки от откриването на новия офис на Парафлоу на 10 октомври 2012
  • Отключване на новия офис на Парафлоу. Видео с продължителност: 0:49
  • Откриване на новия офис на Парафлоу – встъпителни думи и представяне на трите нови бранда - Service, Mobile и Green Print). Видео с продължителност:3:48
  • Откриване на новия офис на Парафлоу – поздравителен адрес от БАИТ и ритуал по отключване на офиса. Видео с продължителност: 3:12
  • Легенда за Парафлоу

 

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg
Facebook