Начало » За Парафлоу » Новини » Парафлоу официално стана член на Американската търговска камара в България (AmCham)

Парафлоу официално стана член на Американската търговска камара в България (AmCham)

  

 

На свое заседание през месец март 2018 г. Бордът на директорите на Американската търговска камара в България (Amcham Bulgaria) прие водещата българска ИТ компания Парафлоу Комуникейшънс за пълноправен член в Камарата и с това даде висока оценка на нейната дългогодишна дейност и принос в развитието на бизнеса, свързан с информационните технологии в България.

Американската търговска камара в България е основана през 1994 г. като доброволна независима организация, обединяваща американски, български и международни компании с представителства в страната. Сред основните цели на Камарата са изграждането на силни икономически отношения между България и САЩ в рамките на трансатлантическото партньорство и прозрачна инвестиционна и бизнес среда. Камарата обединява реномирани компании и организации от всички сектори на икономиката - правни и консултантски фирми, ИТ компании, рекламни и PR агенции, неправителствени и образователни организации, инженерни и строителни фирми, химически и фармацевтични производители, дистрибутори, финансови институции, енергийни дружества и други.


Американската търговска камара обединява над 340 американски, български и мултинационални компании, които развиват дейност в страната. За 23-те години, в които съществува, тя се превърна във водеща бизнес-организация, чрез провеждането на събития, на които се обсъждат теми и промени в икономическата и социалната област, както и политики от международен и национален характер.


Ценностите на AmCham Bulgaria съвпадат напълно с тези на Парафлоу. Нашата мисия е да работим за успеха на своите клиенти, като предоставяме ефективни и модерни ИТ-решения с гарантирана поддръжка. Визията на Парафлоу за бъдещето е свързана с постигане на устойчиво развитие и завладяване на нови територии в пазарен и технологичен смисъл и опазване на околната среда. За нас, като водещ системен интегратор, е стратегически важно да поддържаме успешно и дългосрочно партньорство с утвърдени световни производители на ИТ технологии и решения от последно поколение, за да отговорим на потребностите на бизнеса.

Парафлоу е член и на Българската асоциация по информационни технологии – БАИТ и Конфедерация на работодателите и индустриалците в България - КРИБ.

  

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: