Начало » За Парафлоу » Новини » Парафлоу с директно партньорство за облачните решения на Майкрософт

Парафлоу с директно партньорство за облачните решения на Майкрософт

27.06.2017

Днес водещият български системен интегратор Парафлоу Комуникейшънс обяви присъединяването си към Cloud Solution Provider (CSP) програмата на Майкрософт. Благодарение на това партньорство, за потребителите се съкращава чувствително времето и пътя за предоставяне, конфигуриране и управление на услугите и продуктите, които се предлагат като част от облака на световния технологичен лидер.  


„В качеството си на директен CSP партньор имаме възможност да предоставим комплексни услуги, включващи Office 365, Azure, Dynamics 365 (CRM, ERP), както и решения, разработени от Парафлоу. Така подпомагаме нашите клиенти да увеличават своята рентабилност и конкурентоспособност, възползвайки се от възможностите на облачните услуги“, отбеляза Николай Аврамов, Управител на Парафлоу Комуникейшънс. „Съвместното партньорство между Майкрософт и Парафлоу е на почти 20 години и за този дълъг период са реализирани десетки внедрявания и успешни проекти в широк спектър от организации, довели до подобряване на бизнес процесите и оптимизиране на ИТ разходите“, допълни той.  


„Присъединяването на Парафлоу към CSP програмата на Майкрософт е резултат от дългогодишно партньорство и доказателство за желанието ни да издигнем това сътрудничество на по-високо ниво. За много компании в България и по света технологиите са от решаващо значение. Ползвайки облачни услуги, тези компании могат да станат лидери в иновациите, “ заяви Красимира Караиванова, директор „Малки и средни клиенти и партньори" в Майкрософт България, Македония и Косово.


Като директен партньор по CSP програмата, Парафлоу поема изцяло обслужването на своите клиенти по отношение на поддръжка, внедряване и обучение на служителите. С възможността за гъвкави схеми на фактуриране, клиентите се фокусират върху развитието на собствения си бизнес, предоставя им се възможност да използват облачните решения с по-голяма свобода и ефективност и могат да разчитат на един единствен партньор в обслужването и комуникацията в лицето на опитните и сертифицирани специалисти на Парафлоу.


За Парафлоу

Парафлоу е водеща българска ИT компания с над двадесетгодишна история. Фирмата е сред първите системни интегратори на пазара на информационни технологии в България, новатор в реализацията на технологични концепции и лидер във внедряването на бизнес приложения, комуникационни технологии и ИT решения. Парафлоу реализира проекти в областта на корпоративните мрежи за данни, системите за управление и анализ на бизнеса, мобилните продажби, облачните технологии и информационната сигурност. Покрива пазарни сегменти като финанси, индустрия, търговия, образование, здравеопазване, публична администрация, публични услуги, телекомуникации, енергетика. 

Богатата палитра от решения на Парафлоу допринася за успеха на бизнеса и му помага да следва стрелките на новото технологично време, в което живеем! IT's time!

 

За Майкрософт


През 1999 година Майкрософт открива свой офис в България. Майкрософт България е най-големият частен инвеститор в българското образование с годишни инвестиции от над 200 000 долара в проекти, насочени към професионално развитие на учители, иновативни училища, онлайн платформа за комуникация и сътрудничество, подкрепа за успешна кариера на млади хора. Сред най-успешните проекти на компанията в областта са YouthSpark, Imagine Cup, DigiGirlz, Bizspark, Office365 за EDU и други.

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg
Facebook LinkedIn Twitter YouTube G+