Начало » За Парафлоу » Новини » Поздравления Поздравления по случай "20 години Парафлоу"

Поздравления от клиенти и партньори по случай "20 години Парафлоу"

07.10.2015

За страхотните пожелания по-случай юбилея ни, за веселите моменти, както и за трудните, преодолени заедно през тези двайсет години, за откритията, за доверието, за споделените наздравици и най-вече за партньорството и приятелството

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Екипът на Парафлоу

 


 

Честит юбилей! 

От името на целия екип в Райфайзен Ви пожелавам още 20 х 20 да бъдете все така отзивчиви професионалисти, готови да направят и невъзможното за клиента. 
Наздраве!

Светослав Николов, Head of Central Procurement & Cost Management Department, Raiffeisenbank (Bulgaria) 

  

С пожелание за много здраве на целия екип, вдъхновение, мотивация и нови покорени върхове!

Двадесет години предлагате най-добрИТе решения за институциите и бизнеса и нека този юбилей постави началото на най-големИТе и значими успехи за Вас! Пожелаваме Ви повече удовлетворени клиенти и създаване на нови дългосрочни партньорства! Бъдете все така отлични професионалисти и най-добрИТе в дейността си!

Екипът на дирекция „Информационен център“ на НАП

  

Честит 20-ти рожден ден!

Пожелаваме Ви да продължавате да пишете своята незабравима история още поне 5 пъти по 20 години! Да продължавате професионално и непреклонно да подкрепяте българския бизнес с иновативни и креативни решения. За нас е удоволствие да имаме партньор като Парафлоу до себе си.

От екипа на ЕОС България

  

Да ви тиктака часовника (дето сте го сложили на логото) още поне 5 пъти по толкова години!

Георги Писин, Project Manager, EEMEA, CANCOM on line GmbH

 

Уважаеми колеги,
От името на целия екип на Майкрософт България, бихме искали най-сърдечно да Ви честитим 20-годишния юбилей! Пожелаваме Ви следващите 10 години да са изпълнени с една бурна, продуктивна, печеливша и запомняща се „бурна младост“.
Благодарим за положените усилия и партньорското отношение до този момент и тръпнем в очакване на предстоящото.

Екипът на Майкрософт България

 

Пожелавам ви много успехи и щастие от постигнатите цели! Нека да вървите само напред и нагоре!

Best regards and Be Happy,

Румен Рангелов, System Administrator, Happy Bar & Grill

  

 

Честит рожден ден на Парафлоу!
Бъдете все така успешни и готини партньори!
Хубави хора и хубави купони!
Успех и през следващите 20 години!

Владимир Г. Кънев, ОББ

 

Честит 20-ти рожден ден, приятели от ПАРАФЛОУ!
От името на моите колеги и от мое име ви благодаря за професионализма, коректността и качеството, които са отличителна черта на съвместната ни работа и основа за просперитета на марката ПАРАФЛОУ.
Честит празник, колеги!

Пламен Рашков, Началник отдел „Изграждане и поддръжка на инфраструктура”, Корпоративна търговска банка

 

Чести юбилей на целия екип на фирма Парафлоу!

Доказани коректност и висок професионализъм!
С пожелание за благоденствие и просперитет за много години напред!
Честит рожден ден!

Светла Цанова, IT Manager, Curtis Instruments, Inc.

 

Честит 20-рожден ден, честито навлизане в най-креативната възраст! Пожелавам на Парафлоу и на всички вас много интересни проекти, високи бизнес резултати и лично щастие.

Надя Кръстева, Editor in Chief, CIO Bulgaria, ICT Media

 

Congratulations to PARAFLOW for completing 20 years of success in business. You have achieved tremendous growth and have built eminent branch name in the IT . You have always tried to provide the best product and its services to customers. Your services are always marvelous and appreciable.

When you began your business there was very healthy competition in the market but you with your diligence faced it and have built an eminent position in the market. It’s our pleasure that we are working with you from last many years and we have always found fruitful results in our work experience.

Congratulations from all of us for your wonderful journey of 20 years of success and we hope the same for the future also. We hope your firm reaches to new heights in the coming days.

We wish you all the best for your future.

Vangelis Hadjiloizos, IT Manager, PIRAEUS BANK BULGARIA

 

Здравейте, Колеги!

От името на Cisco офисът ни в България, изразявам искрената си благодарност за това, че вече 20 години предоставяте успешни и изключително качествени услуги към клиентите на IT оборудване и решения в България! 

ЧЕСТИТ 20г. ЮБИЛЕЙ, ПАРАФЛОУ!

Вие се доказахте като един от топ ИТ-интеграторите в България и е чест за Cisco да бъдем част от продуктовото Ви портфолио. Изказвам своите персонални поздравления към г-н Аврамов, който успя дори и в най-тежките за бизнеса ни времена, кризи, конкуренция да мотивира едни от най-талантливите и интригуващи личности в бранша ни да бъдат многогодишна част от Парафлоу „dream team” !!!

Поздравления към всички професионалисти които работят в Парафлоу – без значение Cisco или конкурентните ни компании - за Вашата продуктивна всеотдайност и отпечатък, който оставяте на пазара ни! Надявам се на още по-тясно сътрудничество, водещо до все по-големи успехи както за двете ни компании, така и за клиентите ни и ИТ като цяло!

Ваши,
Офисът на Cisco в България

  

Честит рожден ден, скъпи партньори от Paraflow!

Тази година партито ви е в Планет, пожелаваме ви следващия ви юбилей да празнуваме на друга планета! Напред и нагоре!

от Райхле и Де-Масари България Пръдакшън

 

След 20 години иновативност, професионализъм и подкрепа на бизнеса следвайте духа на промяната, с което винаги сте били номер 1!

Цанко Пачев, Infrastructure Architect, IT Strategy and Architecture Unit, IT Department, GBS Division, UniCredit Bulbank

 

Paraflow ни помага да имаме контрол във всеки ден и час, когато изникне проблем пред нас. 

Благодарим Ви за коректното отношение и бързо изпълнение на всеки един казус. За нас е удоволствие да имаме партньор като Вас.
Честит Рожден Ден и още много успехи!

Milena Yaneva, Business Development Manager, Happytour

 

Скъпи партньори и приятели от Парафлоу,

Може да се спори, дали двадесет години пълноценен живот за една фирма говорят вече за зрялост или все още за младост. Във всички случаи, годините в "детската градина" са зад Вас и в момента, намествайки очилата на носа (знак за придаване на важност), навлизате в интересните времена, в които живеем, с авторитет и много успехи.

Както четем във Вашия сайт, по всички класации на българския компютърен свят сте в ТОП (20), което кореспондира с изминатия път (търсим математически и компютърни зависимости във всичко). И тъй като и Баумит България става на 20 (още един път сакралното число), смятаме че това е знак на съдбата да ни срещне във важен момент, в който да слеем нашия опит и мъдрост (нарича се ноу-хау) с Вашите изключителни софтуерни умения и да внедрим модерен начин за управление на нашата фирма.

Желаем на фирма ПАРА(-)ФЛОУ, клиентите да се множат, а ПАРА-та от постигнатите успехи да тече като ФЛОУ (ПОТОК - за незнаещите английски), защото в крайна сметка освен за слава, работим и за икономическа стабилност, нали? Да запазите младия дух, жизнеността и оптимизма си още много години.

Ваш Баумит

 

С пожелания за поне още 100 години успехи, продажби и реализирани планове!

Еltrade

 

Най-сърдечно Ви поздравявам за 20 годишнината от началото на дейността на „ПАРАФЛОУ КОМУНИКЕЙШЪНС“ ЕООД.
През тези години Вие доказахте своя висок професионализъм в изграждането, управлението и сигурността на информационни и комуникационни инфраструктури в публичната администрация, образователната система, индустрията.
Въпреки предизвикателствата през годините, Вашият бизнес се развива успешно, за което свидетелстват многото позитивни оценки на Вашите клиенти и сертификатите за качество, които сте защитили. Те са перфектен атестат за Вашите усилия.

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!

Столична община, Район Младост

 

Уважаемый господин Генов!
Мы искренне рады поздравить фирму «Парафлоу» со знаменательной юбилейной датой Двадцатилетием со дня основания!
Ваша плодотворная деятельность по реализации программного обеспечения, компьютерных технологий и техники неизменно вызывает доверие клиентов, которое безусловно повышается! Мы хотим пожелать, чтобы Вы не останавливались на достигнутом - покоряйте новые вершины, завоёвывайте любовь потребителей!
Уверены, что Вы и в дальнейшем будете стабильным, надежным партнером, что позволит еще больше укрепить репутацию и повысить имидж Вашей компании!
Желаем Вам и Вашим сотрудникам крепкого здоровья, большого семейного счастья, повышения благосостояния, замечательных друзей и скорейшего воплощения в реальность всех Ваших планов и идей!
От имени коллектива
Представительства «Газпром экспорт»
А.Н. Москалёв

 

Бъдете търсената възможност!

Бъдете блестящия Успех!

Бъдете!

Честито 20!

Наталия Илиева, Service Account Manager, Enterprise Security Services, HP Enterprise Services

 

Честит 20 годишен юбилей,

Нека тези 20 години да са само началото! Отличавайте се с чар, професионализъм и коректност и бъдете пример за всички останали! Пожелаваме Ви с лекота да преминавате препятствията, да вървите само нагоре и всяка Ваша мечта да става реалност!

Aleksandar Merodiyski, Head of Marketing Department, CAD R&D Center PROGRESS

От екипа на ЦАПК Прогрес

 

Честит рожден ден, Парафлоу!
Поздравяваме всички колеги и приятели от “Парафлоу Комуникейшънс” ООД по случай 20-годишния юбилей на фирмата. Пожелаваме им здраве, лично щастие, професионални успехи и много доволни клиенти и партньори.
Честито!

LRQA Club

   

Приятели от Парафлоу,
Честит празник!
Още много по 20 с пълна газ и все така в правилната посока!

Контракс

 

ЧЕСТИТО!!!

20  г . бизнес в България и то в бранш на иновации и без държавна подкрепа заслужава огромно уважение!
А да си водещ в ИТ бранша през тези 20 г. – може би поклон.
Желая ви да имате огромни парични потоци, голяма печалба и всичко материално да ви е задоволено.
За да остане само чар и вдъхновение и удовлетворение, където също сте водещи.

Борислав Анчев, Началник на отдел  „Управление и експлоатация на инфраструктурата", Национална агенция за приходите

 

Nice people,

Just catch the wave, keep the direction, target the sky!

Vanya Vladeva, Sales Operations Manager
Beauty Care
Henkel Bulgaria EOOD

 

Какво ли би ни светило
на хаоса във мрака,
ако не бе Paraflow
дано все така да го прави!

Борис Кацаров, гл. експерт
Агенция по обществени поръчки (АОП)

  

Желая Ви още пет пъти по толкова години успешно развитие!

Stoyan Boev
Managing Director
INTERCONSULT Bulgaria Ltd.

 

Искрено се надявам след излизането от тийнейджърската Ви възраст да се преборите с всички предизвикателства за да празнуваме заедно и 200 годишнината Ви!

Данаил Петров, Head of IT&Organization, BNP Paribas

 

Честит 20-и рожден ден на ‪#‎Paraflow‬ Още 20 по 20 години успешни системни интеграции, новаторски проекти и летеж в облаците.

От екипa на Kaldata

 

Честит Юбилей!

С пожелание да постигате още по-завидни успехи, да се реализират и най-смелите и амбициозни планове и винаги да има повод за радост, празници и бонуси.

От екип на сп. Enterprise

 

Поздравителен адрес

от проф. д.ик.н. Стати Статев
ректор на УНСС
и заместник председател на Съвета на ректорите в Република България

 

 

 

Поздравителен адрес

от Петър Иванов,
Председател на УС на БАИТ

 

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЦЕЛИЯ ЕКИП НА „ПАРАФЛОУ КОМУНИКЕЙШЪНС“ !
Желаем Ви да сте здрави , вдъхновени и нестандартни, да имате още много години и поводи за празник и веселие , клиентите да са щедри и удоволетворени от съвместната Ви работа , а конкуренцията да се отнася с респект и уважение към професионализма Ви.

Счетоводна къща Вероник

 

За мен беше удоволствие да бъда част от историята на Парафлоу и е чест това, че и сега продължаваме да работим заедно!

Илиана Симбаева, Майкрософт България

 

Пожелавам на Парафлоу много успехи както на българския, така и на международния пазар! И още поне 100 години! Весел празник и поздрави на всички!

Виктория Стефанова, бивш служител на Парафлоу, в момента живее в ШвейцарияКъм  фотогалерия „Парафлоу. 20 години по-късно. Приключението продължава“ и видео със снимки от живота на компанията

Към интервю с Николай АВРАМОВ, управител на Парафлоу пред списание Мениджър по повод 20-годишнината на компанията

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg
Facebook LinkedIn Twitter YouTube G+
Created by: noavis.com