Начало » За Парафлоу » Новини » Парафлоу стана първият сертифициран партньор на QlikView за България

Парафлоу стана първият сертифициран партньор на QlikView за България

02.11.2010


PC WorldПарафлоу стана първият сертифициран партньор на QlikView за България. Това беше обявено от Bas van der Horst - Alliance Director на QlikView в специално писмо до компанията.
 
Парафлоу успешно издържа всички изпити за пълното сертифициране, свързано с предпродажба, разработка, поддръжка и „server/publisher enterprise”. Така стана първата IT компания в България, която предлага професионално обслужване на клиентите по всички утвърдени стандарти и успешни практики на QlikView, обхващащи пълния цикъл - от консултирането до поддръжката на продукта.

QlikView e BI (Business Intelligence) решение за бизнес анализи от ново поколение, което дава незабавни бизнес отговори на потребителите само с едно „кликване”. QlikView позволява на фирмите да си отговорят на важни въпроси, свързани с техния бизнес и им помага да вземат бързи и адекватни решения, на базата на получените анализи. Само с няколко кликвания QlikView консолидира, търси, визуализира и анализира цялата информация, която съдържат всички налични база данни на компанията. За разлика от традиционните BI решения, QlikView осигурява изключително бърза възвращаемост на инвестицията.

Към статията в PC World
Към повече информация за QlikView

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg
Facebook LinkedIn Twitter