Начало » За Парафлоу » Новини » Парафлоу обявява над 10 свободни позиции в лятната си стажантска програма

Парафлоу обявява над 10 свободни позиции в лятната си стажантска програма

05.06.2015


Програмата е под надслов ‘IT’s time!’, а кандидатстването продължава до 20 юни 2015

За 10-та поредна година водещата българска ИТ компания Парафлоу Комуникейшънс обявява стажантска програма и дава шанс на младите хора за практическо обучение, запознаване с новите информационни технологии и продукти, и работа в професионална бизнес среда. Избраните стажанти по програмата ще имат възможност не само да се запознаят с функционирането на компанията отблизо, но и ще бъдат въвлечени в реални казуси и проекти. Така те ще придобиват знания и опит, които да ги подготвят за тяхната успешна кариера.


За десетте години на своето съществуване от 2005 г. над 100 студенти са преминали стаж по програмата на Парафлоу, като половината от тях след това са били назначени на постоянен трудов договор.

В настоящата лятна стажантска програма 2015 могат да кандидатстват студенти и специализанти, които са завършили семестриално трети курс в специалностите: Компютърни системи и технологии, Комуникационна техника и технологии, Телекомуникации, Информатика, Информационни системи, Софтуерно инженерство, Компютърни науки, Бизнес информатика, Статистика.
В програмата ще бъдат включени десет студенти, за които е предвидено обучение, свързано с основните дейности на фирмата, тестови постановки в техническите лаборатории и работа по текущите проекти на Парафлоу.


Кандидатите трябва да имат знания и интереси в областта на мрежовите решения, системните софтуерни решения, софтуерни решения за управление на бизнеса, системи за наблюдение и управление на ИТ инфраструктури. Участниците в програмата ще бъдат селектирани по документи и чрез интервю.


Кандидатстването ще продължи до 20 юни 2015 година, чрез попълване на ОНЛАЙН ФОРМА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ  на уебсайта на Парафлоу или изпращане на автобиография и мотивационно писмо на email: jobs@paraflow.bg

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg
Facebook LinkedIn Twitter YouTube