Начало » За Парафлоу » Проекти

Ключови факти

  • В ТОП 5 на най-успешните системни интегратори в България
  • В ТОП 20 на най-успешните ИКТ компании в България
  • В ТОП 20 на ИТ доставките по ЗОП за последното десетилетие
  • Представителни офиси в София, Бургас, Варна, Пловдив и Стара Загора
  • Член на БАИТ и AmCham

Ключови проекти

Парафлоу реализира важни проекти в публичната администрация, финансовия сектор, индустрията, образованието и търговията. Резултат от работата на Парафлоу са редица разработки на интегрирани компютърни и комуникационни системи, които са внедрени за първи път в България.

В тази секция може да разгледате някои от ключовите проекти на Парафлоу.

  

Към технически документи и инструкции

Изграждане на една от  най-модерните системи за управление на съдебни дела в света

Системата за управление на съдебните дела в прокуратурата и съдебната система на Малави е базирана на иновативна разработка на екипа на Парафлоу върху Microsoft SharePoint платформа с интегрирани средства за дигитализация и биометрична автентификация.

 

„Paraflow has built a top case management system for us. A new era has begun for the judiciary where, through IT, staff and court users can easily access the courts and get instant information about that status of cases they are involved in and what the next stage will be. Together with our IT partner, we have produced a very efficient and effective case management system.“

Dunstain Fipaumutima MWAUNGULU
Malawi Supreme Court

Customer Stories   

Научете повече

 

 

Изграждане на частен облак за ИТ инфраструктурата на УниКредит Булбанк  

В следствие на мащабния проект за частен облак на банката 90% от инфраструктурата на УниКредит Булбанк е виртуализирана, повишена е ефективността при възстановяване от технически проблеми и е оптимизирано използването на ресурси. Екипът на Парафлоу участва в три от системите за облака - дизайн, доставки и внедряване на мрежовата част (Cisco), доставка и внедряване на сървърната част на облака (HP), внедряване на софтуерната част (Microsoft Hyper-V) и миграции на съществуващи приложения.

  

„След успешната реализация на поредица от инфраструктурни проекти в периода 2010 - 2015 г., вече разполагаме с ИТ среда, осигуряваща висока достъпност и възстановяване при бедствия“.

Пепа КОЛЕВА
Директор на управление „Информационни технологии“
УниКредит Булбанк

Computerworld Bulgaria 

Научете повече

 

 

Американският университет в България с технологична платформа за интерактивно обучение

Американският университет в България (АУБ) разполага с най-модерната мрежова технологична платформа за интерактивно обучение в страната. Проектът, осъществен в партньорство на Хюлет-Пакард (НР) и Парафлоу, улеснява образователния и изследователски процес, и предоставя свързаност на студенти и преподаватели според световните стандарти.

„Хюлет-Пакард и Парафлоу ни дадоха възможност Университетът да предоставя мрежова свързаност за иновативно образование на световно ниво, а студентите да имат достъп до информация и учебно съдържание по всяко време и от всяка точка.“

Кевин АСПЕГРЕН, президент на АУБ
 CIO България

 

Научете повече

 

 

Технологично интегриране на Електронна съобщителна мрежа и Национална мрежа на държавната администрация 

Проектът за технологично интегриране на Електронната съобщителна мрежа и Националната мрежа на държавната администрация е отличен със специална награда за особен принос за развитие на е-услуги в администрацията по време на церемонията "ИТ проект на годината". Той е продължение на проекта за изграждане на Национална мрежа на държавната администрация - НАМДА, реализиран в продължение на 14 години. Негов ръководител в първата му фаза е Николай АВРАМОВ – управител на Парафлоу Комуникейшънс.

„Тази мрежа е уникален пример за съвместните усилия на няколко организации, които работиха заедно върху толкова сложен проект и бе поставено началото на облака на електронното управление в България. Интегрираната мрежа може да се превърне в „гравитационна сила", около която да се обединят фрагментираните усилия за е-управление.“

Красимир СИМОНСКИ
Изпълнителен директор на ЕСМИС
Computerworld България

  

Научете повече

 

 

Уеб система оптимизира разходите за печат на БАКБ

Парафлоу внедри програма за оптимизиране на разходите за печат и бърза доставка на консумативи в Българо-американска кредитна банка (БАКБ). Решението автоматизира поръчката на оригинални консумативи в цялата офисна структура на БАКБ. 

 „Благодарение на подробните отчети, вече се прави точен анализ на това дали устройствата в офисната мрежа на банката са разпределени правилно и са натоварени оптимално.“

Методи ЦВЕТКОВ
Technews  

Научете повече

 

Внедряване на център за обслужване на клиенти в Софарма Трейдинг и интеграция с другите системи на компанията

„Извършена е интеграция на Център за обслужване на клиенти на Софарма Трейдинг АД, посредством интеграционната платформа на Парафлоу с ERP софтуера и CRM софтуера, като по този начин Call center автоматично разпознава клиентите при входящо обаждане. На база разпознат клиент, обаждането се насочва към група агенти, обслужващи дадения регион. При приемане на обаждането към оператора се подава информация за името на клиента, клиентския номер, кредитния лимит към момента, отворени тикети в Help Desk, приоритет на клиента, ценови нива, процент на изпълнение на таргета за оборот и следващия най-удобен час за доставка.”
Светлана СЪБОТИНОВА
Ръководител на проекта в Софарма Трейдинг

Computerworld България

 

Научете повече

 

Към още проекти на Парафлоу