Ключови факти

  • В ТОП 5 на най-успешните системни интегратори в България
  • В ТОП 20 на най-успешните ИКТ компании в България
  • В ТОП 20 на ИТ доставките по ЗОП за последното десетилетие
  • Представителни офиси в София, Бургас, Варна, Пловдив и Стара Загора
  • Член на БАИТ и AmCham

Мисия и визия

Нашата мисия е да работим за успеха на всеки клиент, като предоставяме ефективни и модерни ИТ решения, с гарантирана поддръжка и възможност за надграждане през периода на тяхното използване.

Визията на Парафлоу за бъдещето е свързана с постигане на устойчиво развитие и завладяване на нови територии - в пазарен и технологичен смисъл и опазване на околната среда. Парафлоу се стреми да имплементира иновативни решения, които да носят добавена стойност за клиентите и да допринасят за развитието на бизнеса им.
Водени от философията, че хората са ключът към успешния бизнес, Парафлоу инвестира в своя най-важен капитал – добрия професионален екип, който се състои от млади и талантливи хора, мотивирани да се справят с предизвикателствата на съвременния бизнес.

За нас, като водещ системен интегратор, е стратегически важно да поддържаме успешно и дългосрочно партньорство със ветовни производители на ИТ технологии и решения от последно поколение, за да можем да отговорим на потребностите на клиентите.

Нашите стратегически цели са насочени към затвърждаване на водещата позиция на пазара чрез изграждане на дълготрайни партньорства с клиентите. Сред основните ни цели е пълното клиентско удовлетворяване на нужди от информационни технологии и предложения за оптимизация и автоматизация на бизнес процесите им.

Мисията, визията, ценностите и стратегическите цели постигаме чрез инструменти като:

  • Задълбоченото познаване на съвременните ИТ тенденции
  • Разширяване на партньорствата с утвърдени световни производители на информационни и комуникационни технологии 
  • Непрекъснато обучение на служителите и повишаване на квалификацията.

Парафлоу дълбоко вярва в постигането на баланс, в който клиентите ни, техните клиенти и нашата организация са част от един общ „win-win“ модел. Ние не се стремим единствено да продаваме своите продукти и услуги, а се стремим нашите клиенти да продават повече и да обслужват своите клиенти по-добре, използвайки партньорството си с нас.

Следвайки тези принципи, на двайсетата година от своето съществуване смело може да твърдим, че богатата палитра от решения на Парафлоу допринася за успеха на бизнеса и му помага да следва стрелките на новото технологично време, в което живеем!

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg
Facebook LinkedIn Twitter YouTube G+
Created by: