Начало » EVN България - изграждане на инфраструктура за радио релейна свързаност

Използвани услуги

  No documents found.

Ключови факти

 • В ТОП 5 на най-успешните системни интегратори в България
 • В ТОП 20 на най-успешните ИКТ компании в България
 • В ТОП 20 на ИТ доставките по ЗОП за последното десетилетие
 • Представителни офиси в София, Бургас, Варна, Пловдив и Стара Загора
 • Член на БАИТ и AmCham

Клиенти

 • Първите 10 банки в страната
 • Най-големите индустриални предприятия
 • 12 от Топ 100 на компаниите в България
 • 10 министерства и ведомства
 • 6 университета, 3000 училища
 • 400 малки и средни предприятия

Форма за запитвания

Изпратете ни Вашето запитване, като използвате формата тук

EVN България - изграждане на инфраструктура за радио релейна свързаност

20.08.2008

EVN Bulgaria е част от EVN AG,  водеща австрийска компания с централа в най-голямата австрийска федерална област - Долна Австрия. EVN AG е динамично развиваща се компания със стабилни позиции на европейските енергийни пазари.
В отговор на очакванията на своите клиенти в Република България за надеждно електроснабдяване и качествено обслужване, EVN Bulgaria организира проект, с главен изпълнител Капш, за изграждане на инфраструктура за радио релейна мрежа на територията на България. Целта на компанията беше подобряване на инфраструктурата, осигуряване на независимост от доставчици на услуги за пренос и повишаване на предлаганите от нея услуги както вътрешно за своите служители, така и за потребителите, както и към утвърждаване на култура на взаимно доверие и лоялност с неговите клиенти.
Парафлоу бе избран за единствен под изпълнител на Капш в рамките на проекта за  дейности по цялостно изграждане и пускане в експлоатация  на релейните системи и прилежащите им компоненти в центъра за данни на EVN България. Дейностите включват услуги по внедряване, интеграция и пускане в действие на системи за мобилна комуникация и прилежащите й периферни и опорни инфраструктурни компоненти.  Проектът бе изпълнен на няколко етапа според изискванията на изпълнителя. Парафлоу, като единствен подизпълнител на Капш пусна в действие цялото оборудване, което обхваща подразделенията на EVN на територията на страната. 

Той включва инсталация и пускане в действие на релейни системи, антени и фидери на предварително определените за целта места, свързаност между опорни сайтове и изграждане на прилежащи структурни кабелни системи, където е необходимо.

След успешното приключване на всеки етап, пуснатите в експлоатация комуникационни възли преминаваха под техническа поддръжка за гарантиране надеждността и намаляване на прекъсванията при работа. Поддръжката е 24х7 за период от 4 години.

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg
Facebook LinkedIn Twitter