Начало » Народно събрание на Република България – доставка, инсталиране и конфигуриране на видеоконферентна система

Ключови факти

 • В ТОП 5 на най-успешните системни интегратори в България
 • В ТОП 20 на най-успешните ИКТ компании в България
 • В ТОП 20 на ИТ доставките по ЗОП за последното десетилетие
 • Представителни офиси в София, Бургас, Варна, Пловдив и Стара Загора
 • Член на БАИТ и AmCham

Клиенти

 • Първите 10 банки в страната
 • Най-големите индустриални предприятия
 • 12 от Топ 100 на компаниите в България
 • 10 министерства и ведомства
 • 6 университета, 3000 училища
 • 400 малки и средни предприятия

Форма за запитвания

Изпратете ни Вашето запитване, като използвате формата тук

Народно събрание на Република България – доставка, инсталиране и конфигуриране на видеоконферентна система

01.03.2013

Предложеното решение включва видеоконферетна система с високо качество на звук и картина от серията Cisco Telepresence – една крайна точка TX9000 (три-екранна видеоконферентна система за 6 участника), една SX20 (подвижна едноекранна система)и MCU 5310 (Multipoint Control Unit).

Cisco Telepresence TX9000 представлява специализира система, която е завършено решение за стая за отдалечени видео срещи с 6 локални участника. Cisco Telepresence TX9000 включва всички необходими функционалности, за да трансформира помещението, което е инсталирано в стая за отдалечени видео срещи, които носят усещане най-близко до реална среща. Системата се състои от пълен комплект атрибути, който включва три 65“ екрана, три камери, фронтални осветителни тела, озвучаване, кодеци, кабели, маси, стойки, крепежни елементи и всичко необходимо за пускане в експлоатация и безпроблемна употреба.

Cisco Telepresence SX20 представлява крайно устройство за видео конферентни разговори, което предлага гъвкавост на инсталацията и множество функционалности, като същевременно гарантира най-високо качество на картината и звука. Към предложеното видео конферентно оборудване са включени още - специализирана стойка за нуждите на Telepresence в комплект с 47 инчов LED екран. Пълната завършена комплектовка, която предлагаме се характеризира с ергономичен дизайн, възможност за лесно и бързо преместване на оборудването, като гарантира възможно най-високо качество на видео срещите. Включени са също така опциите за включване на втори екран, Full HD 1080p резолюция, както и TouchScreen устройство за управление.

Cisco Telepresence MCU 5310 (Multipoint Control Unit) представлява специализирано хардуерно устройство за организация и поддръжка на многоточкови видео-конференции. Cisco Telepresence MCU 5310 (Multipoint Control Unit) ще предостави възможност за организиране и провеждане на срещи с повече от двама видео участници и ще гарантира техническа съвместимост с всякакъв вид видео-конферентни станции без значение от техния производител, стандартите, които поддържат и мрежовото им положение.

Резултатът от внедреното решение е улесняване на дейността на Народното събрание при контактите с други институции в България и чужбина.

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта бе