Cloud Web Security

Cloud Web Security е едно различно, по-всеобхватно, облачно базирано решение за уеб защита. То предлага различни политики за уеб потребление и защита в реално време.


Хакерството се е превърнало в добре позната индустрия, подкрепяща сложни и добре финансирани престъпни деяния. Атаките се развиват непрекъснато и стават все по-трудни за откриване. Традиционните методи за уеб защита могат да блокират само известни заплахи, но не са в състояние да се адаптират към променящата се заплаха. И също така, те не могат да се справят с бързо развиващия зловреден софтуер.

Защитата не е свързана с това как вашите потребителите достъпват определена информация и ресурси. Сега тя е свързана с хора извън организацията, които са от значение; собствените ви потребители могат да достъпват неподходящо съдържание, което може да постави вашата организация в риск. Техните лични устройства могат да вкарат увреден софтуер от вътре на защитната стена.

Построена на водеща в индустрията мрежа за глобална заплаха, Cloud Web Security предлага високо ефективна защита срещу разширени и целенасочени заплахи. Тя непрекъснато следи и мрежата и файловете. Тя идентифицира заплахите чрез Cisco Advanced Malware Protection (AMP) и Cognitive Threat Analytics. Cloud Web Security контролира уеб потреблението и блокира сайтове, според доклади и анализ на съдържанието.

Cisco AMP предпазва от заплахи за зловреден софтуер, с помощта на ретроспекция за проследяване на даден файл с течение на времето. Cognitive Threat Analytics постоянно сканира за нарушения, намалявайки времето за откриване на заплахи.

Като услуга Cloud Web Security осигурява отлична гъвкавост. Можете лесно да разгърнете мащаба на услугата с множеството възможности за свързване, докато се използва съществуващата инфраструктура. Един единствен интерфейс за управление осигурява глобален контрол, осигурявайки прилагането на различни политики за уеб потребление в цялата организация, без значение къде се намират потребители или на какво устройство са. Чрез Cisco AnyConnect® Secure Mobility Client, Cloud Web Security разширява своята силна защита за потребители в роуминг и прилага същите политики в търговския обект.

Нашата модерна мрежа за наблюдение на глобалната заплаха непрекъснато актуализира Cloud Web Security срещу най-новите заплахи и доставя отчети, които помагат да се гарантира по-добро наблюдение при уеб потреблението. Центровете за данни с най-високо ниво на опасност, разположени на 23 места по целия свят доставят споразумение за ниво на обслужване (SLA) на 99,999% наличност на услугата, така че информацията е винаги на разположение. Cloud Web Security също така идва с всепризнатата 24- часова поддръжка на Cisco.

Екипът на Парафлоу ви очаква за допълнителна информация и консултации.

тел: 02/ 960 42 00
email: sales@paraflow.bg

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg
Facebook LinkedIn Twitter