Cloud Consumption

Cisco Cloud Consumption as a Service | Анализ на облачното потребление

Потреблението на облачни услуги вече е открито и достъпно.

Облачните услуги са от голяма полза за средно големи фирми, които нямат голям бюджет и не могат да си позволят скъп хардуер и софтуер или да наемат голям брой ИТ специалисти. Облачните услуги ще ви помогнат да сте в крак с новите услуги, необходими за развитието на вашия бизнес. Ще бъдете по-гъвкави и по-конкурентно способни на пазара.

Въпреки това, често разбираме, че се използват до 15 пъти повече облачни услуги, отколкото се знае от ИТ отделите. Тези неоторизирани облачни услуги подлагат на риск вашите данни, ако доставчик ви няма необходимите стандарти за сигурност. И разбира се, разходите растат когато служителите ви използват неправилните и неточните услуги.

Със Cisco® Cloud Consumption като услуга (Cloud Consumption aaS) може да откриете как се използват облачните технологии и как предпазват вашата организация. Ще може да наблюдавате потреблението в облака, ще се справяте по-добре с нуждите на вътрешните си клиенти и също така ще може да преценявате от какво ще имат нужда в бъдеще. Ще получите различни защитни инструменти и подробни профили на всеки доставчик на облачни услуги, за да може да откриете потенциалните рискове, както за сигурността, така и за други несъответствия. Също така ще имате възможност да сравнявате доставчиците, за да намерите точните облачни услуги, които отговарят на вашия бизнес и вашите изисквания.
Ценната информация , която ще получите от Cloud Consumption aaS ще ви помогне да действате стратегически, ефективно и сигурно да осигурявате подходящите услуги, точно навреме и на изгодна цена.

За по-добро наблюдение, Cisco Cloud Consumption aaS предлага:

  • Cloud discovery: Открива и наблюдава използването на облачни услуги.
  • Тенденции: Анализира използването на различни тенденции при употребата на Cloud Service Providers (CSP) шаблони. Наблюдава сайтовете, използвани от служители.
  • Идентификация на потребител: Идентификация, на лицата използващи облачни услуги.
  • Категории и филтриране: Разпределя CSPs по риск, по категория и премахва вторичните услуги.

За да подпомогне управлението на риска, Cloud Consumption aaS предлага:

  • CSP рискови профили: Наблюдава рисковите CSP профили, получени при сравняването на доставчика и близо 150 рискови контроли. Преглед на списъци със CSP сертификати.
  • Сигурност на данните: Изучава CSPs чрез високо рискови категории и намалява възможностите за риск.
  • Сигнали за неизправност при облачните услуги: Засича неправилно използвани услуги и ги идентифицира като заплаха за вашата мрежа 
  • Trigger-based alerts: Възможност за следене на избрани от потребителя параметри и генериране на аларма при достигане на предефинирани от потребителя стойности. 

За научни изследвания и сравнителен анализ Cloud Consumption aaS предоставя следното:

  • Открийте точните облачни услуги, за да отговорите на изискванията на вашия бизнес. Сравнете различните доставчици, за да изберете правилния за вас. 
  • Анализирайте данните в облака за да следите различни норми и практики в компанията.

Екипът на Парафлоу ви очаква за допълнителна информация и консултации.

тел: 02/ 960 42 00
email: sales@paraflow.bg

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ

.

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg
Facebook LinkedIn Twitter YouTube G+
Created by: