WebEx Telepresence

Направете връзка с друг WebEx Telepresence потребител във вашата организация 

Всяко устройство, което сте регистрирали в мрежата на WebEx Telepresence, автоматично е записано във фирмената директория, така че вие може да видите всички нови и съществуващи вътрешни потребители и видео-конферентни връзки. За да се свържете с някой контакт, просто маркирайте избрания контакт и стартирайте разговор.

Направете връзка с външен бизнес контакт


Много е лесно да се обадите на някой контакт, извън вашата организация, без значение дали контактът е в мрежата на WebEx Telepresence или не. Просто напишете видео адреса на контакта (например user@webex.com или user@company.com) и започнете разговор.
По време на всеки един разговор, вие без проблем може да споделяте файлове или да променяте настройките на екрана или десктопа.
WebEx Telepresence предлага специална работна съвместимост „business-to-business“ (B2B), с помощта на която се свързвате без проблем с външен бизнес контакт. Бизнес контактите извън мрежата на WebEx Telepresence трябва задължително да използват устройство поддържащо SIP или H.323 протокол, което да има същата съвместимост „business-to-business“ (B2B). 

До 9 потребители във видео връзка в мрежата на WebEx Telepresence


Вие може да направите видео разговор с до 9 потребителя (включително вие) в мрежата на WebEx Telepresence. Използва се специална индивидуална видео връзка, която е част от абонамента към WebEx Telepresence.

Специална видео конферентна услуга може да обедини контакти, от различни видове и от различни мрежи.
WebEx Telepresence предоставя такава видео конферентна връзка, която позволява сътрудничество с много страни от различни мрежи, включително и само гласови или видео разговори.

Предлагана като месечен абонамент, която да свърже от 6 до 12 абонати, услугата WebEx Telepresence предлага специална облачно базирана връзка, която позволява комуникация между участниците, с някоя от следните характеристики:

  • Устройство в мрежата на WebEx Telepresence 
  • Видео устройство поддържащо SIP или H.323 протокол
  • Аудио устройство

Управление на вашите бизнес контакти

WebEx Telepresence предлага два начина, по които може да работите с вашите контакти - фирмената директория и т.н. „Предпочитани“. Фирмената директория представлява един голям указател, който е достъпен за всеки един потребител. „Предпочитани“ представлява кратък списък, с най-често използваните контакти.


Обобщение


WebEx Telepresence ви позволява да имате визуален контакт с всеки ваш бизнес партньор във всеки един момент, когато е необходимо. С широкия набор от функции и опции, вие може да взаимодействате с различни хора или групи от хора, така че да направите работния ден и работния процес най-удобен за вас.
WebEx Telepresence представлява лесна и достъпна видео връзка от облака.

Екипът на Парафлоу ви очаква за допълнителна информация и консултации.

тел: 02/ 960 42 00
email: sales@paraflow.bg

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg
Facebook