HPE SimpliVity


Intel and the Intel logo are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries.

  


Опростяване на ИТ - проблемът със сложността на ИТ инфраструктурата включва остарели архитектури за обработка на данните, които са неподходящи за съвременни виртуализирани и интегрирани в облака приложения. Виртуализиционният контролер OmniStack обезпечава HPE SimpliVity свръхконвергирана инфраструктура и OmniStack Accelerator Card. Технологията на HPE SimpliVity, заедно с платформата за виртуализация на данни OmniStack, предоставя три изключително важни иновации.

  1. Гарантирана ефективност на данните: само HPE SimpliVity хиперконвергирана инфраструктурата дедуплицира, компресира и помага за оптимизиране на всички данни в глобален план, като подобрява производителността и гарантира 90% спестяване на капацитет за съхранение и архивиране.
  2. Вградена гъвкавост и защита на данните: Само HPE SimpliVity осигурява гъвкава свръхконвергирана инфраструктурна платформа с вградена функционалност за архивиране и репликация, които помагат елиминиране на използването на традиционни решения.
  3. Глобално управление и мобилност на VM: Само HPE SimpliVity предоставя управление чрез политики, VM-базирано с цел да опрости ежедневните оперативни действия и да даде възможност за мобилност на данните като увеличи производителността.
  4. Сигурност : HPE Secure Encryption - криптиране на данните по целият им път (DARE - data-encryption-at-rest) с локален и отдалечен / централен ключ. Така се гарантира сигурност на чувствителните данни и съответствие с разпоредби като HIPAA и Sarbanes-Oxley.
  5. Производителност: Нови мащабируеми процесори Intel® Xeon®, които осигуряват с до 71% по-бърза обработка на транзакциите благодарение на увеличената производителност спрямо предишното поколение. Пропускната способност на паметта нараства до 66%, благодарение на HPE SmartMemory технологията, което е предпоставка за повишаване на ефективността на приложенията, които интензивно я използват. Повишената скорост и увеличената производитеност повишават ефективността и спосбстват за увеличаване на времето за работа без прекъсване на HPE Smart Array Gen10 RAID контролера. Сървърът HPE ProLiant DL380 е най-продаваният сървър в света, според CQ1'16 IDC

 

Архитектура на модерните данни

Съвременните ИТ лидери са изправени пред дилема. Разходите и сложността на традиционните ИТ оставя малко ресурси, за да се съсредоточи върху проектите за трансформация и внедряване на иновации - да не говорим за защитата на околната среда. И докато публичният облак обещава по-голяма скорост и гъвкавост, то не е приложим принципът „всичко в облака“ за критични бизнес задачи където изпълнението, защитата, поверителността и контрол са от първостепенно значение.

Защитете вашата виртуализирана инфраструктура и увеличете мощта ѝ

Ако целите да съчетаете гъвкавостта и икономическите показатели на облака с ефективността за бизнеса и да постигнете желаното ниво на защита, отговорът е HPE SimpliVity 380.

Тази предварително фабрично интегрирана all-flash свръхконвергирана платформа с грануларна блок структура на базата на най-продавания в света сървър HPE ProLiant DL380 драстично опростява IT.

В допълнение към средната и голяма all-flash конфигурации, HPE предефинира високодостъпни инфраструктурни предложения изключително подходящи за малки и средни предприятия и отдалечени клонове. Тези решения се предлагат с 20% по-ниска цена на всички флаш памети, два пъти по-висока ефективност и наполовината по-малка латентност от водещи конкурентни предложения, плюс вградената възможност за архивиране и възстановяване на данни - всичко това на много атрактивна цена.

  

С HPE SimpliVity 380 постигате:

- намаляване на риска от загубата на данни и риска от срив с вградените в платформата най-високи нива на гъвкавост, устойчивост, функции за архивиране и възстановяване при бедствие (DR).

- опростяване и ускоряване на DR процесите, като се осигурява защита на VM в началните и второстепенни сайтове с интегриран и автоматизиран HPE SimpliVity RapidDR

- бързо възстановяване от архив и архивиране – гарантирано средно време за архивиране или възстановяване на 1 TB VM под 60 секунди.

- 10 пъти намаление на броя на устройствата в центъра за данни при внедряване на HPE SimpliVity.

- с 2.8X намаление на тоталнлите разходи за придобиване в сравнение с традиционните IT и до 2х в сравнение с публичния облак.

- до 10 пъти гарантирано намаление на използвания капацитет за съхранение на данни между първичното и архивното хранилище с използването на неперкъснатото дедуплициране и компресия.

- оптимизирате времето за непрекъсната работа в комбинация с услугите HPE Pointnext за поддръжка на цялото решение, а разходите чрез услугата HPE FlexCapacity – модел за заплащане на база използван ресурс (pay-per-use).

- поддръжка на виртуализация на графична среда от висок клас с графични процесори NVIDIA®.

Започнете да правите нововъведения сега! Няма нужда да чакате. Свържете се с нас, за да разберете как можете да започнете и да се възползвате от предимствата на хиперконвергенцията.

  

Екипът на Парафлоу ви очаква за допълнителна информация и консултации.   

Изпратете ни запитване

 

Гено ГЕНОВ - Директор "Планиране и развитие" на Парафлоу Комуникейшънс
email:GGenov@paraflow.bg
тел.: 02/960 42 00