Начало » Предложения » Cisco - трансформирай своя бизнес

Cisco - облачни решения

  

Cisco Cloud Web Security

Cisco Cloud Web Security е облачно базирано решение за уеб защита. То предлага различни политики за уеб потребление и защита в реално време.

Научете повече  

  


Cisco Cloud Consumption as a Service 

Потреблението на облачни услуги вече е открито и достъпно. Облачните услуги са от голяма полза за средно големи фирми, които нямат голям бюджет и не могат да си позволят скъп хардуер и софтуер или да наемат голям брой ИТ специалисти. Облачните услуги ще ви помогнат да сте в крак с новите услуги, необходими за развитието на вашия бизнес. С тях ще бъдете по-гъвкави и конкурентноспособни на пазара.

Научете повече

 


 

WebEx Telepresence

WebEx Telepresence ви позволява да имате визуален контакт с всеки ваш бизнес партньор във всеки момент, когато е необходимо. С широкия набор от функции и опции, вие може да взаимодействате с различни хора или групи от хора, така че да направите работния ден и работния процес най-удобен за вас. WebEx Telepresence представлява лесна и достъпна видео връзка от облака.

Научете повече

 


 Cisco Meraki

Парафлоу ви предлага услугата безжична инфраструктура за вашия офис или вашата организация. Безжично решение базирано на Cisco Meraki с богат набор от функции, достъпни веднага след включване и без допълнително заплащане.

Научете повече

 

Екипът на Парафлоу ви очаква за допълнителна информация и консултации.

тел: 02/ 960 42 00
email: sales@paraflow.bg

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ