Начало » Предложения » Microsoft Teams

Microsoft Teams

В момента наблюдаваме безпрецедентен ръст на отдалечена работа по целия свят, произтичащ от епидемията с COVID-19. Ако имате нужда от интегриране на решения за отдалечен достъп сега - ние сме тук, за да поддържаме екипа ви свързан на всяко устройство, което ви позволява да продължите работата или обучението си отвсякъде.
 

Парафлоу подкрепя Министерство на образованието и науката (МОН) и учебните заведения в България в интеграцията на дистанционно обучение с Microsoft Teams. В качеството си на Златен сертифициран партньор на Microsoft, предлагаме обучение и поддръжка на всички заинтересовани.

 #RemoteWorking #Paraflow #MicrosoftTeams

 

Microsoft Teams - работете дистанционно, без да се чувствате отдалечени

Microsoft Teams е платформа за съвместна работа, която позволява провеждане на разговори (видеоконференции, чат, презентации и други), споделяне на съдържание и приложения. Платформата дава възможност и за планиране на ежедневни задачи и графици, споделяне на материали, хипервръзки и уеб съдържание, управление на екипи и работа в групи.

Microsoft Teams е особено подходяща в сферата на здравеопазване, образование, хора работещи на първа линия. Teams може да бъде инсталиран на всякакъв вид устройство – компютър, таблет, телефон, така, че да бъдете винаги във връзка дори, когато сте в движение или в почивка.

Чат от всяко място

Споделете мнението и индивидуалността си. Изпращайте GIF файлове, стикери и емоджита в групов чат или в персонални съобщения.

Събиране от всяко място

Моментално преминете от групов чат към видеоконференция с докосването на един бутон. Екипи от 10 или 10 000 души могат да се срещнат на едно място, без значение на колко места се намират. 

Съвместна работа от всяко място

Никога повече не извършвайте това неистово търсене на файлове. В Teams можете да отваряте, споделяте и редактирате документи на Word, PowerPoint и файлове на Excel в реално време.

Екипът на Парафлоу ви очаква за допълнителна информация и консултации.

 

Tel.: 02/ 960 42 00
Mobile: +359 887 810 076
email: sales@paraflow.bg

Изпратете ни запитване

  

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, emai