Начало » Предложения » Office 365 - всичко на едно място

Office 365 - всичко на едно място

Парафлоу е директен Cloud solution provider (CSP) на Microsoft  

От дома до бизнеса, от настолния компютър до уеб пространството и всички устройства между тях – Office предоставя необходимите инструменти за пълноценна работа.

Бизнесът е по-успешен с Office 365

Това е Office, който познавате, плюс инструменти, които да ви помогнат да работите по-добре заедно, така че да можете да свършите повече работа – по всяко време и от всяко място. Благодарение на указанията "стъпка по стъпка" можете лесно да настроите потребителите и да започнете бързо да използвате услугите. Можете да получите достъп до лесния за използване център за администриране от всяко място, за да управлявате всички свои услуги. И Office 365 се грижи за ИТ вместо вас, така че услугите ви винаги работят и са актуални.

Познат, само че по-добър

Office 365 се поддържа актуален, така че имате винаги най-новите функции на Word, Excel, PowerPoint и др. Благодарение на указанията "стъпка по стъпка" можете лесно да настроите потребителите и да започнете бързо да използвате услугите. Можете да получите достъп до лесния за използване център за администриране от всяко място, за да управлявате всички свои услуги. И Office 365 се грижи за ИТ вместо вас, така че услугите ви винаги работят и са актуални.

Вършете работа от всяко място

Независимо дали работите онлайн, или офлайн от вашия компютър, таблет или телефон, Office 365 е на ваше разположение. Благодарение на мястото за съхранение от 1 ТБ на потребител ще имате много място за всички свои файлове. Освен това, тъй като вашите файлове се съхраняват онлайн, можете да ги споделяте с хора във или извън фирмата ви винаги когато е необходимо, независимо от това къде работите. И благодарение на HD видеото с много участници, споделянето на съдържание и споделените календари винаги сте синхронизирани със своя екип.

Получавате повече за парите си

С малкото предварителни разходи и гъвкавостта за добавяне на потребители и необходимите услуги, Office 365 ви осигурява възвращаемостта на инвестициите, която ви е необходима, за да успеете.

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg
Facebook LinkedIn Twitter YouTube