Начало » Предложения » Veritas | Backup and Recovery

Veritas | Backup and Recovery

Veritas, чийто Златен партньор за България е Парафлоу, e лидер в т.нар. "магически квадрат" на Gartner за 2019 г. за решения за архивиране и възстановяване на центрове за данни.

Ето някои от водещите решения на Veritas, които бихме искали да представим на Вашето внимание:

  

Veritas Backup Exec

Veritas Backup Exec ™ е интегриран продукт, който защитава виртуалните и физическите среди, опростява както резервното копиране, така и аварийното възстановяване, и възстановява данни или системи от всякакъв мащаб – от отделен елемент до цял сървър. Можете да намалите престоите в дейността с несравними възможности за възстановяване, чийто двигател е технологията V-Ray – тя възстановява цели сървъри, приложения на Microsoft® от критично значение и виртуални гости на VMware® или Microsoft Hyper-V®. Нормативите за точките и сроковете на възстановяване се изпълняват лесно с интегрираното минимално, хардуерно-независимо аварийно възстановяване, „безхардуерното аварийно възстановяване“ във виртуална среда, възстановяването на приложенията и ефективното гранулярно възстановяване на отделни имейли, файлове и папки. Елиминиране на дублирането и архивирането позволяват едновременно снижаване на разходите за запаметяващи устройства и повишаване на скоростта на резервното копиране.


Backup Exec осигурява централизирано управление за лесно разгръщане на резервната инфраструктура в разпределени среди и отдалечени офиси – лесно управление на физическата или виртуалната защита на сървърите с разрастването на дейността. Със своята елегантна и рационализирана административна конзола, Backup Exec улеснява ефективното управление на операциите за резервно копиране и възстановяване в цялата физическа и виртуална инфраструктура. Backup Exec ефективно осигурява разширени възможности за резервно копиране и възстановяване под VMware, Hyper-V, Windows®, Linux® и Mac®, както за прости, така и за сложни ИТ среди.

Основни предимства

Единно виртуално и физическо резервно копиране

 • Можете да защитите своята виртуална инфраструктура с резервното копиране и възстановяване под VMware и Hyper-V от експертите по виртуално резервно копиране. Резервното копиране на ниво хост, чийто двигател е технологията V-Ray, интегрирано с приложните програмни интерфейси (API) на VMware Data Protection и Microsoft® Volume Shadow Copy Service (VSS), позволява резервно копиране на цели виртуални гости и възстановяване на ниво виртуална машина, виртуален диск, приложение и файл/папка. Разширени възможности на софтуера за управление на операционни системи се поддържат както за VMware, така и за Hyper-V. Виртуализираните приложения също се поддържат – резервно копиране и възстановяване на гранулирани данни от виртуализирани приложения на Microsoft® Exchange, SharePoint®, Active Directory® и SQL Server®.
 • Виртуалната защита с или без агент на Backup Exec осигурява гъвкавостта да изберете необходимото ниво на възможностите за възстановяване в средата на VMware или Hyper-V. Ако използвате агент, можете да правите резервни копия и да възстановявате виртуализирани приложения, както и да възстановявате файлове, папки, данни на приложения и цели виртуални машини. Ако решите да работите без агент, можете да възстановите цялата виртуална машина, с което да гарантирате защита на ниво виртуална машина. Backup Exec улеснява оптимизирането на резервното копиране под VMware и Hyper-V за постигане на подходящия баланс от бързодействие и възможност за възстановяване на виртуалните машини.
 • Сертифицирано от Microsoft резервно копиране и възстановяване за най-новите среди и приложения под Windows, включително Windows Server, Exchange Server, SQL Server и SharePoint.
 • Цялостно съхранение на дискове и ленти за виртуални и физически резервни копия, и резервни копия на приложения.

Елиминираното дублиране може да намали заеманото пространство с до 90 процента, което ще снижи разходите за запаметяващи устройства за всички физически и виртуални резервни копия, като същевременно ще осигури и по-слабо натоварване на капацитета при резервното копиране по локални (LAN) и широкомащабни (WAN) мрежи. Можете да намалите изискванията за съхранението на резервни копия, като едновременно с това осъществите целта за резервно копиране от отдалечен офис по WAN. Елиминирано дублиране по всички данни, защитени от Backup Exec, не само на парче. Освен това, елиминираното дублиране осигурява значително по-високи икономии на памет спрямо компресирането на един отделен компонент от паметта.

Enterprise Vault

Според Gartner, близо 70 процента от данните са дублирани и не са използвани повече от 90 дни.1 Като специалист по ИТ, сте изправени пред предизвикателството да откривате информацията от критично значение за дейността и да решавате какво да се прави с нея. Да се пази ли, или да се изтрие? Какви правила за задържане да се прилагат спрямо нея? Как да се поддържа достъпът до нея за крайните потребители и администраторите? И има ли начин всичко това да се автоматизира, без да се увеличава натоварването на инфраструктурата?

Планирането, управляването и съхраняването на информацията е само част от предизвикателството. Независимо дали организацията е регулирана, или не, има все по-голяма необходимост от търсене на електронна информация по ред причини, включващи: вътрешни одити, заявки от отдел „Човешки ресурси“, контрол на нормативното съответствие и съдебни дела. Без архивирането на информацията в централно хранилище, това може да се окаже ръчен процес, който отнема време. Архивирането помага за по-инициативни и добре подготвени действия, когато става дума за търсене и eDiscovery, защото въпросът не е дали, а кога.
Със своя над 10-годишен опит и като най-разпространеното решение за архивиране на пазара, Veritas Enterprise Vault™ е позволил на повече от 18 000 клиенти да съхраняват, управляват и откриват по-добре своите имейли и електронни файлове.


Характеристики и ползи

 • Архив на информацията в организацията – архивирате по-рядко използваната информация по различните източници на съдържание, включително Microsoft® Exchange и SharePoint®, IBM Lotus Domino® и файлови сървъри, за да освободите и използвате скъпите запаметяващи ресурси.
 • Гъвкава миграция за .PST и .NSF – автоматично намиране и мигриране на съществуващите .PST и .NSF файлове в архива, което ще ви помогне да си върнете контрола върху информацията, съдържаща се в тези файлове. Централният контрол на .PST и .NSF файловете помага за рационализирането на eDiscovery и намаляването на разходите за запаметяващи устройства, периодите за резервно копиране и риска, свързан със загубата или кражбата на файлове.
 • Безпроблемна работа за крайните потребители – лесен достъп до архивираната информация по всяко време и от всяка точка със съществуващите инструменти на потребителите (Microsoft Outlook®, Lotus Notes®, SharePoint и др.); онлайн, без връзка с мрежата или от мобилни устройства.
 • Гъвкаво класифициране – давате възможност на крайните потребители да преместват отделни имейли в специални папки за архивиране, въз основа на параметрите, установени от организацията, или анализирате съдържанието и метаданните на имейлите в Exchange със Veritas Enterprise Vault™ Data Classification Services, за да определите автоматично стратегията за архивиране и задържане за съответното съобщение и прикачен файл. Класификационни етикети също могат да се задават, за да бъде отбелязано съобщението за контролен преглед в Veritas Enterprise Vault™ Compliance Accelerator. Тези етикети могат също така да се търсят и използват като филтри в Veritas Enterprise Vault™ Discovery Accelerator и Clearwell eDiscovery Platform от Veritas .
 • Интуитивно електронно откриване и преглед с напътствия – подобряване на идентифицирането и прегледа на архивирано съдържание с разширено търсене, следене на дискусиите и групово маркиране и етикетиране. Съответните елементи лесно се запазват на нормативно изчакване вътре в архива. Интегрирането с Clearwell eDiscovery Platform от Veritas разширява търсенето до неархивираното съдържание и позволява по-прецизен преглед и анализ от екипите по нормативното съответствие и юридическите въпроси.
 • Опростено инсталиране и администриране – Enterprise Vault може да заработи за минути и лесно да управлява архива всекидневно чрез помощта на интуитивен интерфейс.
 • Ниски общи разходи за притежаване – поддържане на ефективен архив с гъвкави допълнения за внедряване (физическо или виртуално), нива за съхранението, компресиране и глобално елиминиране на дублирането.

   

NetBackup

Прочетете повече

 

Екипът на Парафлоу ви очаква за допълнителна информация и консултации.   

Изпратете ни запитване

 

email:sales@paraflow.bg

тел.: 02/960 42 00

 

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg
Facebook LinkedIn Twitter YouTube G+
Created by: