Начало » Решения » IT РЕШЕНИЯ ЗА БИЗНЕСА » Управление на печата в офиса | Green Print

Управление на печата в офиса | Green Print


Paraflow Green Print e интегрирано решение за управление на печата в офиса, което спомага за намаляване на разходите и подобряване на отчетността в организацията. Основни предимства на решението са оптимизацията на натоварването на отделните устройства и увеличаването на сигурността при печат. Green Print е приложим за различни по големина и бизнес ориентация организации, като първоначалната инвестиция е малка.

Paraflow Green Print включва четири основни модула, които са едновременно икономични, ефективни и зелени.

  

OPTIMIZER

Услуга за одит, анализ и оптимизация на печатащата среда. Подходяща е за организации с високи разходи за печат, повече от една локация и голям брой потребители.

 

OUTSOURING

Грижи се изцяло за печатащата среда в офиса - от доставката на устройствата и консумативите, до осигуряване на непрекъсваемост на процесите по печат, мониторинг, управление и сервиз.

 

MANAGER

Услуга, която е естествено продължение на аутсорсинга на печатащата среда. Включва мониторинг, управление и сигурност на печатните процеси в организацията.

 

SECURITY

Сигурност на печата, съобразен с корпоративната политика и правила в организацията и защита на личните данни (GDPR). Предоставя възможност за печат от различни мобилни устройства (телефони и таблети), където и да се намира потребителят. Решението е подходящо за хотели, заведения, обществени сгради, летища и други. 

 

  

Ползи от Paraflow Green Print:

 • Точно разпределяне на разходите - Paraflow Green Print предоставя възможност за отчет на разходите по различни параметри, които могат да се отнасят както за отделни потребители, така и за цели отдели.
 • Сигурност и поверителност - решението на Парафлоу дава възможност документите за печат да се съхраняват на защитен сървър. Документите няма да се отпечатат, докато не се идентифицира потребителят, който има права да печата на избраното устройство.
 • Ефективност на устройствата – Green Print позволява да се дефинират правила и политики за печат. Има възможност да се дефинира кой потребител на кои устройства има право да печата и кои потребители могат да печатат в цвят. Решението позволява автоматично да се изтрият, задържат или пренасочат задачи за печат към най-подходящото за случая мултифункционално устройство в мрежата.
 • По-малко ИТ поддръжка - благодарение на централизираната среда за управление и наблюдение, може изключително бързо и ефективно да се решават възникнали проблеми. Централизираното администриране на офис оборудването предоставя ясен поглед върху състоянието на всяко едно устройство. Това води до подобрение на нивото на обслужване и намалява обажданията до сервизния център, свързани с печата.
 • Справки – Paraflow Green Print дава възможност за изготвяне на кратък, детайлен или общ доклад за дейността на определени потребители, отдели или устройства. С тези справки лесно може да се оцени кой потребител печата най-много, кое от устройствата е най-натоварено и къде обикновено се появяват проблеми. Получава се ясна представа за копирането и печата, и се елиминира използването на неефективни устройства.

 

Защо Green

 • Новите печатащи устройства отделят по-малко въглероден двуокис в атмосферата
 • Мрежата позволява група от хора да използват едно устройство и така се спестява от електроенергия. Освен това, има повече пространство в офиса и по-малко шум
 • Мрежовите устройства за средни и големи групи от хора, които са част от решението Green Print, имат по-ниска себестойност на копие, което също спестява
 • С новите технологии, консумацията на ток е намалена в пъти
 • Новата Auto OFF функцията консумира 26 пъти по-малко енергия, отколкото Sleep mode
 • Решението позволява по-добро управление на изходящия обем документи, което води до спиране на безразборното принтиране в офиса.

Парафлоу е сертифициран по ISO 14001 | Система за управление на околната среда.

Международен одитор - Lloyd's Register LRQA

  

Научете повече за Paraflow Green Print от нашия екип, който ще Ви препоръча най-подходящото решение за вашата организация:

Димитър ЦОНЕВ

Ирена ДЮЛГЕРСКА

Румяна ВЛАДИМИРОВА

тел: 02/ 960 42 00

email: MPSteam@paraflow.bg

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ

 


  

Полезни връзки:

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg