Начало » Решения » Системна интеграция

Системна интеграция

 

КОМУНИКАЦИОННИ СИСТЕМИ

Корпоративна информационна инфраструктура

Корпоративната информационна инфраструктура представлява пълен набор от хардуер, софтуер, мрежови ресурси и услуги. Тя улеснява служители, партньори и клиенти в техните ежедневни задачи и дава нови инструменти за постигане на техните цели.

Технологични партньори: HP INC., HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, CISCO, EMC, LENOVO, EXTREME NETWORKS, LEXMARK, BROTHER, CHECKPOINT, MICROSOFT, SYMANTEC, ORACLE, CITRIX, VMWARE, QLIK, VERITAS

 

Системи за колаборация | Unified Communications

Системите за колаборация дават възможност за промяна на остарели модел на работа, при който всички служители са обвързани с физическо работно място. Възможностите за гласови и видео комуникации преминават границите на офиса и се простират до всяка точка с достъп до Интернет. Когато към тях се добави и опцията за споделяне на съдържание, това може да направи офисът ненужен или използваем в много по-малка степен..

Технологични партньори: MICROSOFT, CISCO, ZOOM, CITRIX, QLIK

 

Системи за информационна сигурност

Най-ценният ресурс на съвременните компании е информацията, с която разполагат. Затова мерките за защитата ѝ трябва да са първостепенен приоритет за всеки бизнес. Моделите на атака се изменят постоянно, а към тях трябва да се адаптират и защитните механизми. В последното поколение защитни механизми не се залага само на статични правила, които осигуряват или санкционират достъпа, а на глобална мрежа от сензори, които адаптивно реагират на всяка нова заплаха.

Технологични партньори: MICROSOFT, CISCO, SYMANTEC, CHECKPOINT, CITRIX

 

Мрежи за доставчици на услуги

Доставчиците на услуги могат да се възползват от последно поколение високопроизводителни мрежови устройства с възможности за автоматизирано управление. Това би улеснило както доставчиците, така и клиентите, като им дава възможност за гъвкаво управление и добавяне на функционалности, включително през автоматизирани портали.

Технологични партньори: HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, CISCO, EMC, CHECKPOINT, EXTREME NETWORKS

  

ЦЕНТРОВЕ ЗА ДАННИ

Системи за наблюдение и управление

Съвременните резервирани системи позволяват функционирането им дори при отпадане на ключови елементи от тях. Но за да могат отпадналите компоненти да бъдат забелязани навреме е необходима адекватна система за наблюдението им. Подобна система е ефективна не само за наблюдението, а и за оперирането на средата, като чрез нея рутинни ежедневни задачи могат да бъдат автоматизирани, или изпълнени в голям мащаб за кратко време.

Технологични партньори: HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, MICROSOFT, CISCO, SYMANTEC, EMC

Научете повече

  

Системи за информационна сигурност и защита на данните

В центровете за данни намират място системи за защита на информацията от последно поколение. Това включва проследяване и взаимно обвързване на различни динамични вектори на атаката, както и пълен ретроспективен анализ при установяване на минали събития, приличащи на атака. Трябва да бъдат взети под внимание и системите за архивиране на данните, в случаите, в които физическият носител на данните бъде унищожен или увреден.

Технологични партньори: HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, MICROSOFT, CISCO, SYMANTEC, EMC, CHECKPOINT, CITRIX, EXTREME NETWORKS, VMWARE

 

 

Облачни решения | Paraflow Cloud 

Първоначалният размер на инвестицията в пълнофункционална ИT инфраструктура често е ограничаващ за развитието на повечето малки бизнеси. Облачната и виртуална инфраструктури биха могли да елиминират тази първоначална инвестиция, като я заместят с предвидим месечен оперативен разход. По този начин се постига гъвкавост, необходимите ИT ресурси могат да бъдат провизирани моментално, без необходимост от сложни процедури по избор и доставка на оборудване.

Технологични партньори: MICROSOFT, CISCO, EMC, CITRIX, VMWARE

Научете повече

 

 

Решения за оптимизация на работното място | Digital Workplace

Работното място еволюира и се измества от споделеното физическо пространство към дигитално пространство за споделяне на идеи. Напредъкът на технологиите позволява плавен преход между двете, без значение от физическата локация на служителя – част от т. нар. безгранични архитектури. Дигиталното работно място включва всички системи, които служителите ежедневно използват, така че да повишат своята производителност и ефективност.

Технологични партньори: HP INC., HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, MICROSOFT, CISCO, SYMANTEC, CITRIX, VERITAS, VMWARE

  

Екипът на Парафлоу ви очаква за допълнителна информация и консултации.

тел: 02/ 960 42 00
email: sales@paraflow.bg

Изпратете ни запитване

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg
Facebook LinkedIn Twitter YouTube