Начало » Решения » Техническо обслужване

Техническо обслужване

 

Парафлоу поддържа сервизен център с гореща линия за приемане на заявки 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, в София и страната.

Сервизната информационна система SERVICE DESK управлява дейностите по регистрация, изпълнение, контрол и отчитане на сервизни заявки, като автоматично предоставя информация на клиента за статуса на услугата.

Сервизното обслужване на Парафлоу се осъществява в съответствие с изискванията на стандартите: ISO 9001, ISO/IEC 27001 и ISO/IEC 20000. Внедрените системи за управление на качеството, ИТ услугите и сигурността на информацията, гарантират високо качество на обслужване и точно спазване на договорените условия с клиентите.

  

Сервиз на оборудване

Сервизният център на Парафлоу е оборудван с най-модерните технологични средства и разполага със сертифицирани сервизни специалисти за диагностика, отстраняване на повреди и профилактика.

  

Предоставят се следните услуги:

 • Гаранционно обслужване в съответствие с гаранционните условия на фирмата производител
 • Извънгаранционно обслужване - следгаранционна поддръжка на пълната гама компютърно и офис оборудване
 • Разширено гаранционно обслужване - поддръжка в гаранционния срок с договорени допълнителни ангажименти за обслужване (на място при клиента, гарантиран срок за ремонт, предоставяне на оборотно оборудване и други).

Парафлоу поддържа статут на оторизиран сервиз на HP Inc., Hewlett Packard Enterprise, Brother и сервизен партньор на Cisco Systems.    

 

         

  

Техническа поддръжка

Парафлоу поддържа широк спектър от инфраструктурни, информационни и комуникационни системи, решения и оборудване.

 

Качеството на предоставяната поддръжка се гарантира от:

 • Професионален екип от над 65 сертифицирани експерти в областта на модерните ИТ технологии
 • Корпоративна политика за повишаване на квалификацията и специализацията на техническите експерти
 • Технически средства и оборудвани специализирани технологични лаборатории
 • Повече от 20 партньорства и договори за техническа поддръжка с водещи технологични компании и производители.

Условията на поддръжка се договарят в Споразумение за ниво на обслужване (SLA) според нуждите на клиента. Параметрите на обслужване са обект на постоянен контрол и наблюдение, което гарантира стриктно изпълнение на поетите ангажименти.

 

Аутсорсинг на ИT услуги

Аутсорсинг услугата е предназначена за организации, които искат да изнесат процесите по управление и поддръжка на инфраструктурни, информационни и комуникационни системи, решения и оборудване. Обхватът и условията за аутсорсинг се договарят в Споразумение за ниво на обслужване (SLA) според нуждите и изискванията на клиента. Услугата позволява на клиента да упражнява постоянен оперативен контрол върху извършваните дейности.

Ползи за бизнеса:

 • Бързина и експертиза - Парафлоу е специализиран в областта на ИТ услугите, разполага с необходимото техническо оборудване и сертифицирани експерти за бързо и качествено изпълнение на дейностите
 • Намаляване на разходите - аутсорсингът отменя необходимостта от поддържане на вътрешен ИТ екип и по този начин разходите за персонал и оперативните разходи могат да бъдат намалени драстично
 • Концентриране върху основната дейности на компанията – аутсорсингът на поддържащите процеси освобождава ресурси на организацията за основните бизнес процеси
 • Споделяне на риска – аутсорсингът помага на организацията да прехвърли отговорности към доставчик, който може да управлява рисковете по-ефективно и компетентно.

Технологични партньори: HP INC., HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, MICROSOFT, CISCO, SYMANTEC, BROTHER, EMC

 

Управление на печата в офиса | Paraflow Green Print

Green Print e интегрирано решение за управление на печата в офиса. То спомага за намаляване на разходите и подобряване на отчетността в организацията. Основни предимства на решението са оптимизацията на натоварването на отделните устройства и увеличаването на сигурността при печат. Green Print е приложим за различни по големина и бизнес ориентация организации, като първоначалната инвестиция е малка.

Технологичeн партньор:  HP INC.

Научете повече  

  


Екипът на Парафлоу ви очаква за допълнителна информация и консултации.

тел: 02/ 960 42 00
email: sales@paraflow.bg

Изпратете ни запитване

  


Полезни връзки:

 

Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.
© 2020 Paraflow Communications Ltd. София 1700, ул. Никола Габровски 79, тел.: 02/ 960 42 00, email: office@paraflow.bg
Facebook LinkedIn Twitter