Търсене

На 31 август стартира кандидатстването за ваучерна схема на ИКТ услуги на МСП

✔️ Търсите най-ефективния начин за взeмане на решения в бизнеса си? ✔️ Вие сте малка или средна фирма? ✔️ Искате да получите най-доброто решение на пазара, при това БЕЗПЛАТНО?


👍 Решението на Парафлоу е точно за вас: Ние предлагаме внедряване на система за бизнес анализ на база на вашите данни и информационни източници, работеща 24/7 за вашите мениджърски нужди и съобразена със спецификите на бизнеса ви.


📢 Като одобрен доставчик на Ваучери за ИКТ услуги на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, ние извършваме внедряването напълно безплатно за нашите клиенти. Станете един от тях още сега! ПЪРВИ ПО РЕД – ПЪРВИ ПО ПРАВО!

📹 За да ви улесним, създадохме серия от кратки видеа, които ще отговорят на голяма част от вашите въпроси и ще ви отведат към най-ефективния начин за вземане на решения.


ЦЕНТРАЛЕН ОФИС
София 1700
Бизнес център Туинс
ул. Н. Габровски 79​
ОФИСИ В СТРАНАТА
SERVICE DESK
тел.: 02/ 960 42 00
моб.: 0888 101 001 
Сервизен център: 0700 10 887
office@paraflow.bg
sales@paraflow.bg
ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ
Този сайт използва услугата Google Analytics, която събира статистика за потреблението чрез бисквитки.  Парафлоу Комуникейшънс ООД нe събира лични данни. Научете повече | Отказ | Политика за поверителност
Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено. © 2020 Paraflow Communications Ltd.