top of page
Търсене

Топ 5 причини да изберете облачни решения за бизнеса си

Облачните решения ни дават много възможности да постигаме повече с по-малко разходи и усилия


#1 Чувствително съкратени административни разходи

Физическият хардуер, поддръжката и други скрити административни разходи са скъпи, ако ги поддържате сами. Използването на облачни услуги елиминира разходите за управление и поддръжка на IТ ресурсите.

Малките и средни предприятия спестяват средно 40% при използването на облачни платформи от това да поддържат вътрешни системи.

#2 Надеждност и сигурност

Съхранението на ключовите данни и бизнес процесите в облака е гаранция, че няма да загубите ключова информация или функционалност при бедствие. А контролът върху достъпа до информацията и архивирането са непрекъснати и автоматизирани.

#3 Лесно управление и автоматизация на данни

Облачните услуги позволяват управление на информацията и автоматизиране на процесите.

#4 Гъвкавост

Управлението на ресурсите се осъществява според нуждите на бизнеса - съкращавате или увеличавате наетите ресурси без необходимост от допълнителни капиталови разходи.


Според проучване, 65% от анкетираните казват, че „способността да се отговори бързо на бизнес изискванията е една от най-важните причини бизнесът да се премести в облачна среда".

#5 Комуникация на ново ниво

Облачните решения предоставят достъп до данните ви от всяко място.


Неотдавнашно проучване на Frost & Sullivan показа, че компаниите, които са инвестирали в технологии за сътрудничество са увеличили производителността си с цели 400%.

За да разберете кое решение отговаря на вашите нужди и как може да бъде адаптирано към вашата бизнес среда, обърнете са към сертифицираните специалисти на Парафлоу. Заявете безплатна консултация, като попълните регистрационната форма или ни потърсите чрез другите форми за контакт. Очакваме Ви!


0 коментара

Comments


bottom of page