Търсене

Everything as a Service by Paraflow


еverything as a service by paraflow
  • Все повече устройства за управление и защита.

  • Все повече операционни системи за поддръжка.

  • Все повече доставчици за координация.

Това е реалността днес и бизнесът има нужда от нов тип услуга, свързана с избора, закупуването и управлението на ИТ ресурсите.


Ние от #Парафлоу, в партньорство с #HP, ви предлагаме всеобхватното решение Everything as a Service, което обединява всичко това, като комбинира хардуер, анализ и управление на услугите на всеки етап от жизнения цикъл на устройствата.


Формулата Everything as a Service (XaaS) навлиза скоростно в модерния свят на дигитална трансформация и дава по-голяма свобода на мениджърите да управляват своите ресурси, като намаляват капиталовите си разходи. XaaS е изключително привлекателен и гъвкав бизнес модел, при който клиентът заплаща само предварително дефинирана месечна сума за услугите, които получава. 

remote work paraflow hp

Everything as a Service от #Парафлоу ще ви помогнe да оптимизирате своите ИТ активи и ресурси и да имате пълноценно работно място, което да включва:

Ние ще ви консултираме да изберете най-подходящите устройства и конфигурации за вашия бизнес - компютри, принтери, МФУ, мобилни устройства, да имате ниски разходи за качествен печат, а доставката на консумативи ще бъде изцяло наша, а не ваша грижа. Ще получите поддръжка от квалифицирани специалисти през целия период на договора. Нашият модел позволява да сключите само един договор, но с много опции, съобразени с вашите бизнес нужди.Ние Ви очакваме за допълнителна информация и консултации. Свържете се с нас!


Парафлоу е дългогодишен Златен партньор на HP Inc.Прочетете за участието на Парафлоу в икономическия форум "Шумът на парите", където за първи път бе представено решението Еverithing as a Service#XaaS #Paraflow #HP #Remotework #Office #Optimization

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС
София 1700
Бизнес център Туинс
ул. Н. Габровски 79​
ОФИСИ В СТРАНАТА
SERVICE DESK
тел.: 02/ 960 42 00
моб.: 0888 101 001 
Сервизен център: 0700 10 887
office@paraflow.bg
sales@paraflow.bg
ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ
Този сайт използва услугата Google Analytics, която събира статистика за потреблението чрез бисквитки.  Парафлоу Комуникейшънс ООД нe събира лични данни. Научете повече | Отказ | Политика за поверителност
Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено. © 2020 Paraflow Communications Ltd.