top of page
Търсене

6 причини да внедрите Business intelligence решение точно сега

Защо да внедрите BI решение в бизнеса си точно сега - през 2021 година


1. Придобиване на независимост в бизнеса/работата

Независимостта в работата има много измерения. Може тя да е свързана с ресурси, с липса на външни влияния, с намаляване на определени рискове, осигурени пазари и продажби и много други. В последните седмици, независимостта в работата често означава да бъдем независими от ползването на офиса, от срещата с други хора, независими от необичайните мерки и ситуация, в която всички се намираме. Внедрявайки Business Intelligence решение, което ни дава достъп до всички данни, информация и анализи на бизнеса получаваме именно тази независимост и сравнителна свобода, която ни позволява да бъдем резистентни на външни влияния. Но това не е само в ситуацията, свързана с COVID-19 и борбата на държавите срещу глобалните ѝ мащаби и пагубно влияние. Това важи и в доста по-приятни ситуация, които сме сигурни, че ни предстоят, като например възможността да работим от вилата или от морето през лятото, да си останем някой ден вкъщи, но пак да бъдем информирани и способни да взимаме решения, като имаме цялата картина на бизнеса ни в ръцете си – в приложението Qlik, което обобщава всички данни, които генерира бизнеса ни, всички необходими ключови показатели, цели, изпълнение.

2. Повишаване на ефективността и продуктивността

Често служителите се оплакват от претовареност, бизнесът се задъхва от забавени плащания, нямаме достатъчно клиенти за продукцията и услугите си или нямаме достатъчно хора или други ресурси, с които да вървим напред и да развиваме бизнеса. Но още по-често се оказва, че бизнесът ни не е достатъчно ефективен и това е причина за редица проблеми. Какво можем да направим? Внедрявайки приложението Qlik, ние ще съберем всички данни в организацията и ще можем да ги анализираме интегрирано, да наблюдаваме цялостно процесите и да видим пътя между отделните задачи и поставени цели много по-ясно. Ще намерим скрити зависимости, ще ориентираме по-лесно работата към постигане на конкретни резултати, ще анализираме процесите и ще обвържем действия с цели и резултати, като ще можем да следим ежеминутно динамиката на всичко това.


3. Следене и споделяне на информация, ключови показатели, изпълнение

Как следим към момента всичките данни, свързани с плащания, доставки, стоки, складови наличности, фактури, клиентски запитвания, клиентски оплаквания, потребителско поведение, жизнен цикъл на продуктите, лоялност на клиентите, логистика, изпълнение на задачи и още много, много данни и информация, с които е свързан ежедневно бизнесът ни? С приложението Qlik, което Парафлоу внедрява от 10 години, мениджмънтът може да следи лесно и бързо всички тези данни по много по-ефективен начин, дистанционно, от вкъщи, от вилата, от колата и дори по време на срещи. Това е така заради изключителното ноу-хау за разработване на рипорти и анализи, които специалистите на Парафлоу притежават да показват нужната информация по достъпен и лесен начин, през всички различни перспективи, необходими за взимане на решения.


4. Превръщане на данните от бизнеса в инструмент за взимане на решения

Какво значение имат данните от бизнеса ако мениджърите и дори служителите, взимащи ежедневно десетки решения, не ги анализират? Именно в данните се крият успешните ходове, които следва да предприемем, отговорите на въпросите и решенията на проблемите. Решения, базирани на данните са от критично значение за маркетинга, производството, финансите и счетоводството, човешките ресурси, логистиката, администрацията… за всички. Именно затова, превръщането на данните и най-вече анализът им в инструмент, достъпен за мениджмънта, е най-лесният път към трансформация на бизнеса към иновативен начин на работа и осигурява бърз растеж.

5. Интегриране на всички данни в едно приложение

Много често, данните за бизнеса ни се намират на всевъзможни места, различни системи, отделни файлове, различни отдели. Дори не можем да си представим какви ще са ефектите от това да ги обединим и да ги анализираме цялостно. Business intelligent решението на Парафлоу Ви дава много лесно тази възможност, при това без допълнилни нужди от закупуването на хардуер, за да съберете всички тези данни на едно място.

6. Повишаване на удовлетвореността на клиентите


Не на последно място, удовлетворението на клиентите в голма степен е сигурният начин да постигаме целите на бизнеса си и да го развиваме. Ето защо, Business intelligence решението, което Парафлоу предлага, обръща специално внимание на анализа на клиентите и тяхното поведение. Оказва се, че клиентите ни, които го използват още след няколко месеца разкриват скрити зависимости и не анализирани до момента трендове. Това спомага цялостния маркетингов процес, вкл. продуктово разработване, обслужване на клиенти, продажби, реклама, реализация на продукцията и други.

Това бяха според нас основните 6 причини, заради които още утре можете да се свържете със специалистите на Парафлоу, които могат да Ви консултират по телефона как би протекло внедряването на Business intelligence решение във Вашия бизнес и как да бъде постигната максимална ефективност. Business intelligence решението от Парафлоу е за всеки тип бизнес, независимо от големината или индустрията му, независимо от текущо внедрените информационни решения и има доказани ефекти още през първия месец на използването му. Затова, използвайте възможността още сега и направете първата крачка.


 

Екипът на Парафлоу Ви очаква за допълнителна информация и консултации. Свържете се с нас, като изберете най-удобния за Вас начин за връзка.1 коментар

1件のコメント


Hara Nurin
Hara Nurin
2020年4月05日

Интересна статия за BI

いいね!
bottom of page