top of page
Търсене

Бъдещето на контактните центрове


Повишаването на качеството на обслужване е от критично значение както за привличане на нови клиенти, така и за задържане на настоящите. Парафлоу, като дългогодишен Златен партньор на Cisco с богат опит, може да съдейства за да подобрите производителността, да стимулирате ефективността и да намалите разходите във вашата организация, чрез интегриране на контактен център от ново поколение.


Устойчива инвестиция, която ще повиши приходите ви още утре.

Съществуват десетки възможности за персонализиране на каналите за комуникация, които дават възможност на клиентите да се свързват с вашите сътрудници по различни начини – чрез чат, текстови съобщения, социални мрежи, имейл или обаждане. Операторите виждат пълната история на разговорите и предприетите след това действия, което снижава времето за запознаване, повишава продуктивността на служителите и увеличава удовлетвореността на потребителите. Добавянето на обратна връзка в реално време и персонализирано обслужване се явяват ключ към успеха.


Отворените програмни интерфейси (API) и базираните на облачни технологии микроуслуги предоставят възможност за реализиране на напълно адаптивна платформа от ново поколение за обслужване на потебители, притежаваща мащабируемост и гъвкавост, посредством интеграция със CRM и други бизнес приложения.


Контактният център, изграден от Парафлоу предоставя:


• Интеграция с бизнес приложения/CRM

• Интегрирана комуникация по различни канали със запис и история на комуникацията

• Специализирани ad-hoc маркетингови кампании

• Справки и анализи

• Интерактивно гласово меню за насочване на обажданията и автоматизиране на обслужването

• Гласов асистент, базиран на изкуствен интелект, за извършване на действия без участие на оператор

• Обслужване на различни езици


Какво показват проучванията


Удовлетвореност

72% от клиентите са недоволни от несистематизирания подход на операторите в контактните центрове и изискват по-добро обслужване, отношение и познаване на техните проблеми в по-големи детайли.


Управление на преживяването

70% от операторите в контактните центрове твърдят, че невъзможността за проследяване на историята на клиента е сериозен проблем.


Гъвкава платформа по размер на клиента

93% от операторите смятат, че технологията е от ключово значение за по-доброто и професионално обслужване. Те искат по-голям контрол, управление и интеграция с всички бизнес приложения, за да са по-успешни.


Решението за контактен център, което Парафлоу изгражда за своите клиенти е платформа от корпоративен клас, но подходящо за компании от всякакъв размер, защото е напълно адаптивен, облачно базиран контактен център от ново поколение.


Клиентите за нашeто решение


Изграденият Център за обслужване на клиенти, използвайки собствена платформа на Парафлоу, се интегрира с ERP и CRM решенията, като по този начин контактният център автоматично разпознава клиентите при входящо обаждане. На база разпознат клиент, обаждането се насочва към група оператори, обслужващи дадения регион. При приемане на обаждането към оператора се подава информация за името на клиента, клиентския номер, кредитния лимит към момента, отворени заявки в Help Desk, приоритет на клиента, ценови нива, процент на изпълнение на таргета за оборот и следващия най-удобен час за доставка.

— Ръководител на проект във Фармацевтична компания


„Подкрепата и партньорството, които създадохме с екипа на Парафлоу помогна на нашия бизнес да расте."

— Директор на дирекция в търговска банка от Топ 10 на България


„Контактният център предостави бърз и лесен начин за справяне с обема на входящите разговори. Също така ни помогна да следим тенденциите, за да можем да прогнозираме и планираме следващите си стъпки."

— ИТ системен анализатор, Финансова компания


„Контактният център беше една от най-добрите инвестиции в технологично решение, което някога сме правили."

- Търговски директор на компания от фармацевтичния секторЧетири причини да изберетe Контактен център от Парафлоу1. Решение от утвърден производител

Cisco, с който Парафлоу има успешно сътрудничество повече от 20 години, предлага огромно портфолио от продукти и е лидер на световния пазар.


2. Гъвкава облачна миграция

Cisco Collaboration Flex Plan предлага локални, облачни и микс опции с общ UX, който ви позволява да правите миграции по удобен за вас график.


3. Единна отворена платформа

Нашата отворена, гъвкава облачна архитектура позволява персонализиране и интеграция на приложения, както и безпроблемно управление и потребителско преживяване.


4. Интелигентно обслужване

Решенията на Cisco Contact Center предоставят управляван от изкуствен интелект когнитивен агент и създават нов тип изживяване.Какво споделят ръководителите на контактни центрове?


Cisco интервюира 700 ръководители на контактни центрове от 10 индустрии в седем държави за техните предизвикателства и успехи при управлението на контактен център. Ето някои от направените изводи и планове:

  • 62% от компаниите планират да въведат облачен контактен център през следващите 18 месеца.

  • 53% от контактните центрове изпращат подробни справки на мениджъра, отговорен за обслужването на клиентите.

  • 70% наблюдават намаляване на обема на обажданията при внедряване на чатботове.


По думите на Tod Famous, експерт с над 20-годишен опит, Cisco и изкуственият интелект (AI) прокарват пътя към бъдещето на Контактните центрове. 

Екипът на Парафлоу Ви очаква за допълнителна информация и консултации.

Свържете се с нас, като изберете най-удобния за Вас начин за връзка.Полезна информация


0 коментара

Comments


bottom of page