Търсене

Veritas & Paraflow Solution DayДанните са сред най-ценните активи на една компания. Модерните приложения налагат различен подход за защита на информацията. Изискванията за сигурност непрекъснато се повишават.Доверете се на Veritas, както сториха 99% от компаниите в класацията Fortune 100. Veritas e световен лидер в решенията за защита на данни, благодарение на 360-градусовия подход, който осигурява интегриран процес по оркестрация, класификация и сигурно съхранение.


Заповядайте на специалното събитие 'Veritas & Paraflow Solution Day' на 7 ноември 2019 в хотел Арена ди Сердика на ул.Будапеща 2, където ще засегнем следните теми:


  • Защита на модерните IT системи.

  • Опростяване на процеса по защита на корпоративните данни - от традиционния дейта център до облачните услуги.

  • Най-честите потребности по отношение на непрекъсваемост на IT услугите.

  • Миграция, възстановяване и защита на данни в облачни инфраструктури.


#Veritas #SolutionDay

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС
София 1700
Бизнес център Туинс
ул. Н. Габровски 79​
ОФИСИ В СТРАНАТА
SERVICE DESK
тел.: 02/ 960 42 00
моб.: 0888 101 001 
Сервизен център: 0700 10 887
office@paraflow.bg
sales@paraflow.bg
ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ
Този сайт използва услугата Google Analytics, която събира статистика за потреблението чрез бисквитки.  Парафлоу Комуникейшънс ООД нe събира лични данни. Научете повече | Отказ | Политика за поверителност
Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено. © 2020 Paraflow Communications Ltd.