Търсене

Съобщение във връзка с COVID-19Уважаеми клиенти,

Ние следим внимателно развитието на епидемията с COVID-19 и указанията на компетентните органи. Уверяваме ви, че подхождаме с изключителна грижа и внимание и взимаме необходимите мерки за сигурността и продуктивността на нашите служители. Като модерна технологична компания, за да предпазим всички клиенти, партньори и екипа ни от разпространението на вируса, изнесохме повечето си дейности във виртуална среда, без това да нарушава ежедневната ни комуникация с вас.


Няма промени в режимите на обслужване от Парафлоу. Продължаваме да работим усилено по най-добрия начин, както обикновено и да изпълняваме ангажиментите си към вас с висока професионална отговорност.


Обичайните ни начини за комуникация в работно и извънработно време се запазват. Ако забележите прекъсване или затруднение при ползване на нашите услуги, не се колебайте да ни алармирате веднага на тел. 0700 10 887 или на електронна поща: hotline@paraflow.bg 24 часа в денонощието.

Бъдете здрави! Надяваме се, че всички съвсем скоро ще можем да се върнем към нормалния ритъм на живот и работа!


Екипът на Парафлоу


ЦЕНТРАЛЕН ОФИС
София 1700
Бизнес център Туинс
ул. Н. Габровски 79​
ОФИСИ В СТРАНАТА
SERVICE DESK
тел.: 02/ 960 42 00
моб.: 0888 101 001 
Сервизен център: 0700 10 887
office@paraflow.bg
sales@paraflow.bg
ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ
Този сайт използва услугата Google Analytics, която събира статистика за потреблението чрез бисквитки.  Парафлоу Комуникейшънс ООД нe събира лични данни. Научете повече | Отказ | Политика за поверителност
Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено. © 2020 Paraflow Communications Ltd.