Търсене

Парафлоу в партньорство с Palo Alto Networks, един от световните лидери при киберсигурността


#Парафлоу официално увеличи броя на успешните си партньорства с още едно – американската компания Palo Alto Networks, световен лидер в областта на киберсигурността. С ниво на партньорство #Innovator, eкипът на Парафлоу има правото да консултира, продава и имплементира решенията при своите настоящи и нови клиенти.

Palo Alto Networks е основана през 2005 година и за 15-те си години на пазара успешно се е утвърдила като производител, предлагащ надеждни решения за мрежова и #cloud сигурност. Най-разпознаваемият продукт на компанията е Next Generation Firewall решението, представляващо защитна стена с изключително добро разпознаване на приложенията в преминаващия трафик. С тази функционалност администраторите могат много детайлно да контролират какво се ползва от тяхната компания и да намалят риска от компроментиране на инфраструктурата им. Отскоро Palo Alto Networks чрез придобиване на CloudGenix добавя в портфолиото си SD-WAN продукт, така че да може да участва вече и в този тип проекти.


В България Palo Alto Networks се представлява от локалния офис на полския дистрибутор #Clico.


#cybersecurity #paraflow #paloaltonetworks #partnership #security #cloudsecurity #clico

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС
София 1700
Бизнес център Туинс
ул. Н. Габровски 79​
ОФИСИ В СТРАНАТА
SERVICE DESK
тел.: 02/ 960 42 00
моб.: 0888 101 001 
Сервизен център: 0700 10 887
office@paraflow.bg
sales@paraflow.bg
ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ
Този сайт използва услугата Google Analytics, която събира статистика за потреблението чрез бисквитки.  Парафлоу Комуникейшънс ООД нe събира лични данни. Научете повече | Отказ | Политика за поверителност
Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено. © 2020 Paraflow Communications Ltd.