Увеличете стойността на бизнеса чрез

анализ на вашите данни

Искате ли да анализирате непрекъснато данните от дейността си? Кои са най-честите бизнес въпроси, които си задавате?  Тези кратки видеа ще отговорят на голяма част от вашите въпроси и ще ви отведат към най-ефективния начин за вземане на мениджърски решения.
Като одобрен доставчик на Ваучери за ИКТ услуги на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, ние извършваме внедряването напълно безплатно за нашите клиенти. Станете един от тях още сега! Научете повече или се свържете директно с нас.
 
Научете подробности за решението на световния лидер в областта на Business Intelligence (BI) системите - Qlik, внедряван вече десетилетие в страната и чужбина от Парафлоу.

Искате да разберете точно как работи продуктът и да видите демо? Попълнете формата по-долу и ще получите персонализирана връзка с подробности по имейл. Ако имате нужда от допълнителна информация и консултации, нашите експерти са на ваше разположение!
Регистрационна форма
ЦЕНТРАЛЕН ОФИС
София 1700
Бизнес център Туинс
ул. Н. Габровски 79​
ОФИСИ В СТРАНАТА
SERVICE DESK
тел.: 02/ 960 42 00
моб.: 0888 101 001 
Сервизен център: 0700 10 887
office@paraflow.bg
sales@paraflow.bg
ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ
Този сайт използва услугата Google Analytics, която събира статистика за потреблението чрез бисквитки.  Парафлоу Комуникейшънс ООД нe събира лични данни. Научете повече | Отказ | Политика за поверителност
Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено. © 2020 Paraflow Communications Ltd.