top of page
Търсене

Надеждни и сигурни решения за вашата работна среда от ПарафлоуХибридната работа позволява с подходящите устройства и инструменти хората да станат не само по-продуктивни, но и по-мотивирани. Дали лаптоп, таблет или работна станция, в допълнение към областта на приложение, личният вкус и предпочитания са водещи. Някои хора обичат директния контакт в офиса, за други виртуалните срещи от вкъщи пасват повече на начина им на живот. Ключът към този независим от местоположението и ориентиран към нуждите начин на работа са интелигентните инструменти, които обединяват всеки екип. Хардуер с интегрирани мерки за сигурност, които автоматично откриват заплахи, предпазват от тях и винаги са актуални, не само защитават мрежата, но и работния процес на потребителите и репутацията на компаниите. Устройства, които са лесни за управление и могат да се използват гъвкаво.


Ефективни решения за вашата работна среда от HP и Парафлоу:


HP & PolyПомогнете на хората да споделят идеи и да развиват проекти с колеги, намиращи се навсякъде. При това с кристално чисто аудио и видео, вградени в компютрите, допълнени от Poly конферентни решения.


Преносимите компютри с конферентни решения на HP подобряват сътрудничеството от всяко място. Серията HP Elitebook позволява на потребителите да виждат всеки детайл с най-новата уеб камера, а HP Auto Frame ви поставя на фокус, независимо как се движите, така че винаги да оставате в картината.


Конферентни решения по мярка

All-in-onePoly Studio X30

Poly Studio X52

Poly Studio X70

All-In-one video bar for small rooms

All-in-one video bar for medium rooms

All-In-one video bar for large rooms

HP предлага устойчиво портфолио от персонални компютри, като използва значително количество рециклирани материали.


Богато портфолио и повишена производителност


Останете свързани извън офиса с надеждните компютри на HP, които се адаптират към всеки начин на работа.Изберете някоя от водещите серии:

HP ZBook Studio 16” G10 Mobile Workstation PC

HP EliteBook 640 G10

HP Dragonfly G4

Up to Intel vPro® with 13th Gen Intel® Core™ i9 processor

The latest Gen Intel® Core™ processors

13th Gen Intel® Core™ processor


СигурностРаботата в корпоративна среда извън рамките на офиса е свързано с повече рискове по отношение на информацията и достъпа до нея. В тази връзка системите са гарантирани с технологията HP Wolf Security. HP Wolf Security е цялостна защита на крайните точки и устойчивост, която започва на хардуерно ниво и обхваща всички софтуерни решения и услуги.


Какви са предимствата?


Работа без притеснения

Потребителите работят с документи и уеб системи по обичайния за тях начин, без да се притесняват от заразяване в организацията.


Автоматична защита срещу фишинг атаки

Потребителите не трябва да бъдат обучавани да действат като „детектори за човешки фишинг атаки“.


Цялостна защита навсякъде

Работите безопасно от дома, офиса или по време на път, независимо дали е онлайн или офлайн.


Simplified Device Management

Подобрете оперативната ефективност с гъвкави решения за управление на устройствата.


Прочетете повечеПарафлоу е дългогодишен сертифициран партньор на HP Inc.


Очакваме Ви за допълнителна информация и консултации.0 коментара

Comments


bottom of page