top of page
Търсене

Microsoft Azure - облачни решенияМИГРИРАЙ


Бъдете сигурни, че бизнесът ви ще работи дори и в критични моменти. Бъдете сигурни в безопасността на данните си. Генерирайте спестявания, като плащате само за това, което ползвате.

Решенията на Парафлоу за миграция и свързване към публичния облак ви позволяват да се възползвате от последните технологии, с които да разгърнете бизнеса си и да бъдете по-гъвкави от всякога. Екип от наши специалисти може да направи първоначално проучване на локалната ви среда и да даде препоръки по какъв начин облакът може да разшири полето ви за действие. 


РАЗДВИЖИ


Грижете се за бизнеса, а не за ИT инфраструктурата. Бъдете иновативни.  ИT инфраструктурата ви расте заедно с бизнеса.

Новата бизнес среда с огромна конкуренция, дори на нишови пазари, изисква бърз и динамичен подход. Ние прилагаме цялостен подход с  над двадесетгодишен опит при създаването на интегрирани решения, позволяващ ви да реагирате скоростно на променящата се среда. Ползвайте само толкова, колкото ви трябва, плащайте само толкова, колкото ползвате. Архивиране, реагиране при бедствия, защита на данни или просто внедряване на нова система – всичко това изисква гъвкавост и дългосрочен поглед, каквито Microsoft Azure осигурява, за да се концентрирате върху основния бизнес.


УСКОРИ


Реагирайте бързо на нови изисквания. Реагирайте бързо при нужда от нови инструменти.

Доброто старо време на дългогодишни ИT проекти за внедряване на нова система е към края си. Нови системи като ERP, CRM, Web могат да бъдат създадени за дни, което дава на ИT екипа ви достатъчно време да се фокусира върху крайния резултат. Също така, работата с партньори става все по-лесна чрез бързата интеграция на приложения с текущия ви Active Directory домейн без нужда от допълнителна сложна инфраструктура или преработване на приложенията.


ПОДСИЛИ


Дайте старт на промяна на достъпа до работните ресурси, за да подобрите средата, сигурността и ефективността на вашите служители. Защитете интелектуалната си собственост.


Направете служителите си мобилни.

Съвременният служител иска да е все по-мобилен, а с това идват и нови заплахи за данните ви. Чрез Enterprise Mobility Suite на Microsoft можете да бъдете сигурни, че данните ви са на сигурно място, а служителите достъпват само информация, от която има нужда в момента без възможност да я споделят с трети лица. Дори, когато то е нужно, споделянето става контролирано и без страх от манипулация, защото данните са защитени с Rights Management Services. Мобилните устройства на потребителите се управляват централизирано и достъпът до фирмени ресурси е добре организиран благодарение на Intune. Същевременно, приложения, които нямат аналог за смартфон могат лесно да се стартират от него чрез RemoteApp.

Научете повече за Microsoft Azure и актуалните цени и пакети.

Парафлоу e директен Cloud Solution Provider (CSP) на Microsoft 

Екипът на Парафлоу Ви очаква за допълнителна информация и консултации. Свържете се с нас!


#Cloud #Azure #Microsoft #CSP

0 коментара

Comentarios


bottom of page