top of page
Търсене

Висококачествен печат с оригинални HP консумативи от Парафлоу


Изберете тонер касети HP Original от Парафлоу, за да представите своите бизнес идеи с висококачествени цветни разпечатки и богат черен цвят!


Разчитайте на надеждно принтиране, без засечки, за безпроблемна работа на бизнеса ви.


HP проектира своите принтери, касети и хартии, така че вашите разпечатки да се запазят и да не избледняват във времето, независимо дали архивирате документи за вашите бизнес, записи или отпечатвате снимки на вашето семейство и приятели.

Повечето оригинални касети с мастило на HP са разработени от рециклирани материали, включително пластмасови бутилки.



Оригиналните печатащи касети на HP гарантират работа без изтичане на тонер/мастило и размазани печатни бланки. HP предоставя гаранция, която осигурява безпроблемен печат. Компанията, чийто Amplify партньор за България е #Парафлоу, имат сертификати и награди за поддръжка, обслужване и качество.


Като оторизиран партньор на HP Inc., Парафлоу разполага със Сервизен център, оборудван с най-модерните технологични средства и сертифицирани специалисти за диагностика, отстраняване на повреди и профилактика. Управлението на печата в офиса е също часто от нашата експерертиза.


Парафлоу е над двадесетгодишен партньор на HP Inc.

 

Екипът на Парафлоу Ви очаква за допълнителна информация и консултации. Свържете се с нас, като изберете най-удобния за Вас начин за връзка.





Полезна информация:

bottom of page