Търсене

Висококачествен печат с оригинални HP консумативи от ПарафлоуHP проектира своите принтери, касети и хартии, така че вашите разпечатки да се запазят и да не избледняват във времето, независимо дали архивирате документи за вашите бизнес записи или отпечатвате снимки на вашето семейство и приятели.


Оригиналните тонер касети са създадени специално, за да работят с Вашия принтер.

Оригиналните печатащи касети на HP гарантират работа без изтичане на тонер/мастило и размазани печатни бланки. HP предоставя гаранция, която осигурява безпроблемен печат. Компанията, чийто Amplify партньор за България е #Парафлоу, имат сертификати и награди за поддръжка, обслужване и качество.
Като оторизиран партньор на HP Inc., Парафлоу разполага със Сервизен център, оборудван с най-модерните технологични средства и сертифицирани специалисти за диагностика, отстраняване на повреди и профилактика. Управлението на печата в офиса е също часто от нашата експерертиза.


Полезна информация:

Принтирайте без притеснения за сигурността

Печат от следващо поколение

Original HP Ink and Toner

Everything as a Service - промяна на играта

Властелинът на печатаПарафлоу е над двадесетгодишен партньор на HP Inc.

Екипът на Парафлоу Ви очаква за допълнителна информация и консултации. Свържете се с нас, като изберете най-удобния за Вас начин за връзка.


#PrintManagement #Original