Търсене

Висококачествен печат с оригинални HP консумативи от Парафлоу


HP проектира своите принтери, касети и хартии, така че вашите разпечатки да се запазят и да не избледняват във времето, независимо дали архивирате документи за вашите бизнес записи или отпечатвате снимки на вашето семейство и приятели.


Оригиналните тонер касети са създадени специално, за да работят с Вашия принтер.

Оригиналните печатащи касети на HP гарантират работа без изтичане на тонер/мастило и размазани печатни бланки. HP предоставя гаранция, която осигурява безпроблемен печат. Компанията, чийто Amplify партньор за България е #Парафлоу, имат сертификати и награди за поддръжка, обслужване и качество.
Като оторизиран партньор на HP Inc., Парафлоу разполага със Сервизен център, оборудван с най-модерните технологични средства и сертифицирани специалисти за диагностика, отстраняване на повреди и профилактика. Управлението на печата в офиса е също часто от нашата експерертиза.


Полезна информация:

Принтирайте без притеснения за сигурността

Печат от следващо поколение

Original HP Ink and Toner

Everything as a Service - промяна на играта

Властелинът на печатаПарафлоу е над двадесетгодишен партньор на HP Inc.

Екипът на Парафлоу Ви очаква за допълнителна информация и консултации. Свържете се с нас, като изберете най-удобния за Вас начин за връзка.


#PrintManagement #Original

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС
София 1700
Бизнес център Туинс
ул. Н. Габровски 79​
ОФИСИ В СТРАНАТА
SERVICE DESK
тел.: 02/ 960 42 00
моб.: 0888 101 001 
Сервизен център: 0700 10 887
office@paraflow.bg
sales@paraflow.bg
ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ
Този сайт използва услугата Google Analytics, която събира статистика за потреблението чрез бисквитки.  Парафлоу Комуникейшънс ООД нe събира лични данни. Научете повече | Отказ | Политика за поверителност
Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено. © 2020 Paraflow Communications Ltd.