Търсене

Microsoft Teams: Работете дистанционно, без да се чувствате отдалечени


В момента наблюдаваме безпрецедентен ръст на отдалечена работа по целия свят, произтичащ от епидемията с COVID-19. Ако имате нужда от интегриране на решения за отдалечен достъп сега - ние сме тук, за да поддържаме екипа ви свързан на всяко устройство, което ви позволява да продължите работата или обучението си отвсякъде.


Парафлоу подкрепя Министерство на образованието и науката (МОН) и учебните заведения в България в интеграцията на дистанционно обучение с Microsoft Teams. В качеството си на Златен сертифициран партньор на Microsoft, предлагаме обучение и поддръжка на всички заинтересовани.


Работете дистанционно, без да се чувствате отдалечениMicrosoft Teams е платформа за съвместна работа, която позволява провеждане на разговори (видеоконференции, чат, презентации и други), споделяне на съдържание и приложения. Платформата дава възможност и за планиране на ежедневни задачи и графици, споделяне на материали, хипервръзки и уеб съдържание, управление на екипи и работа в групи.

Microsoft Teams е особено подходяща в сферата на здравеопазване, образование, хора работещи на първа линия. Teams може да бъде инсталиран на всякакъв вид устройство – компютър, таблет, телефон, така, че да бъдете винаги във връзка дори, когато сте в движение или в почивка.


Чат от всяко място


Споделете мнението и индивидуалността си. Изпращайте GIF файлове, стикери и емоджита в групов чат или в персонални съобщения.Събиране от всяко място


Моментално преминете от групов чат към видеоконференция с докосването на един бутон. Екипи от 10 или 10 000 души могат да се срещнат на едно място, без значение на колко места се намират. 


Съвместна работа от всяко място


Никога повече не извършвайте това неистово търсене на файлове. В Teams можете да отваряте, споделяте и редактирате документи на Word, PowerPoint и файлове на Excel в реално време.
Екипът на Парафлоу Ви очаква за допълнителна информация и консултации. Свържете се с нас, като изберете най-удобния за Вас начин за връзка.


#RemoteWorking #Paraflow #MicrosoftTeams

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС
София 1700
Бизнес център Туинс
ул. Н. Габровски 79​
ОФИСИ В СТРАНАТА
SERVICE DESK
тел.: 02/ 960 42 00
моб.: 0888 101 001 
Сервизен център: 0700 10 887
office@paraflow.bg
sales@paraflow.bg
ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ
Този сайт използва услугата Google Analytics, която събира статистика за потреблението чрез бисквитки.  Парафлоу Комуникейшънс ООД нe събира лични данни. Научете повече | Отказ | Политика за поверителност
Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено. © 2020 Paraflow Communications Ltd.