Търсене

История с продължение


Г-жа Цветелина Опрова, директор на ОУ "Христо Ботев" и Гено Генов, съуправител на Парафлоу, 6 януари 2021 година.


Щастливи сме, че в деня, в който отбелязваме годишнина от рождението на безсмъртния Христо Ботев, нашето дарение под формата на нови компютри, официално бе предадено в ръцете на г-жа Цветелина Опрова, директор на ОУ "Христо Ботев". Вече може спокойно да се каже, че няма ученик без компютър в село Гложене, община Козлодуй.


Пожелаваме на всички деца и преподаватели успешна година! Нека сърцата Ви препускат от радост и има благополучие в начинанията!


С уважение от всички нас от Парафлоу!Паното-подарък, направено от възпитаници на училището вече заема специално място в офиса на Парафлоу


Новогодишната поздравителна картичка на Парафлоу, в която обявихме, че през 2020 година ще превърнем коледните подаръци в дарение за закупуване на компютри за учениците от с.Гложене, община Козлодуй.

#2021 #School #Charity #HappyKids #Paraflow #Computers #DigitalWorldЦЕНТРАЛЕН ОФИС
София 1700
Бизнес център Туинс
ул. Н. Габровски 79​
ОФИСИ В СТРАНАТА
SERVICE DESK
тел.: 02/ 960 42 00
моб.: 0888 101 001 
Сервизен център: 0700 10 887
office@paraflow.bg
sales@paraflow.bg
ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ
Този сайт използва услугата Google Analytics, която събира статистика за потреблението чрез бисквитки.  Парафлоу Комуникейшънс ООД нe събира лични данни. Научете повече | Отказ | Политика за поверителност
Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено. © 2020 Paraflow Communications Ltd.