top of page
Търсене

Парафлоу съдейства в изграждането на SТЕМ центрове в училищата



Парафлоу, съвместно със своите партньори, предлага цялостна услуга по изпълнение на училищен проект в съответствие с Национална програма „Изграждане на училищна STEM среда“. Услугите обхващат Доставка и инсталиране на избраното оборудване и Обучение за работа с инсталираното оборудване.


ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИ ОБОРУДВАНИ И СВЪРЗАНИ КЛАСНИ СТАИ


Гъвкави решения за ВОСКС, съобразно нуждите на училището в рамките на предвидените бюджети – до 10 000 лева с ДДС за стая.


Висококачествени интерактивни дисплеи с размер 165 см (65 инча) и 190 см (75 инча) с мощни вградени компютърни модули в дисплея с достатъчно пространство за учебни приложения.


Интегрирани решения за звук и картина в стаята.

Преносим компютър или таблет, позволяващ интеграция с интерактивния дисплей и оборудването.


Софтуерни продукти за обучение и срещи.


Направление Роботика и кибер-физични системи


Комплекти по Роботика и кибер-физични системи на Photon, Lego и Университет за деца, съобразно нуждите на училището. Комплектите се предлагат с лаптопи/таблети с инсталиран софтуер за програмиране на роботите.


Роботите имат различни сензори, микроконтролерни платки и допълващи компоненти, които се програмират за взаимодействие и изследване на околната среда.


Предлагат се специфични решения за различните възрастови групи ученици. Един комплект е подходящ за група от 2-4 ученика и включва много сценарии за обучение.



Направление Дизайн и 3D прототипиране


Варианти за направление „Дизайн и 3D прототипиране“, съобразно нуждите на училището, включващи модерни 3D принтери и скенери, режещи плотери с множество приложения в училищния живот, 3D очила с различни опции за обучителен софтуер и дрон, съгласно минималните изисквания на програмата.


Оборудването се предлага с консумативи и резервни части, както и с необходимия софтуер за свързаност и дизайн за развитие на креативността на учениците.


Доставка, монтаж, инсталация, конфигуриране и обучение за работа с оборудването.


Направление Природни науки


Варианти за направление „Природни науки“, съобразно нуждите на училището: Биология и химия, Физика, Природни науки.


Комплектите са с множество вградени сензори и не изискват консумативи. Предлагат се с необходимия софтуер за изпълнение на учебния процес и различни училищни проекти. Налични са голям набор от упражнения на български език.


Предлагат се и допълнителни комплекти с лабораторно оборудване, както и доставка на необходимите реактиви за лабораторните упражнения по химия.



Направление Математика и информатика


Предлагат се варианти за направление „Математика и информатика“, съобразно нуждите на училището и покриващи минималните изисквания на програмата.

Преносими компютри, с подходящи за учебния процес параметри, за всички места в лабораторията.


Изграждане на нова или разширение на съществуващата компютърна мрежа при необходимост.

Възможност за различни комбинации на исканото оборудване и допълнителни опции.

Доставка, монтаж, инсталация и конфигуриране на оборудването. Обучение за работа.

 

Партньори



 

stem@paraflow.bg тел.: 02/ 960 42 06

02/ 960 42 00


 

Полезни връзки




bottom of page