top of page
Търсене

Webex от Парафлоу: работа без граници


видео конферентни системи
Webex от Парафлоу

Изберете изпитаното решение

Webex Meetings е най-популярната в света услуга за видеоконферентна връзка с интегрирано споделяне на аудио, видео и съдържание от облака #CiscoWebex. Функции като 'Webex Assistant' и 'People Insights' внасят изкуствен интелект за автоматизиране на задачите, свързани със срещи.


Високо ниво на сигурност

Запазете срещите си конфиденциални, като разчитате на криптиране. Наличен е VDI клиент за вашата виртуализирана среда.


Фокус върху ефективните виртуални срещи

Устойчивият бизнес започва с надеждни взаимоотношения. Днес не става въпрос за това от къде работите, а за това как работите. И провеждането на ефективни срещи е водещ приоритет. Имате нужда от доказано, лесно, иновативно и много сигурно решение, което ще ви помогне да постигнете ефективни виртуални срещи.


Присъединете се към виртуални срещи от вашето устройство

Характеристики и предимства:


Удобство от всяко устройство

Планирайте и започнете онлайн срещи от вашия браузър, десктоп/мобилно приложение или видео устройство. Споделяне на аудио, видео и съдържание, включително от цифрови бели дъски. Без нужда от инсталация. Само един голям зелен бутон, който да натиснете, за да започнете виртуалната си среща.


Надеждно видео, обявено за лидер от Gartner и Aragon Research

Изградете отношения и доверие с реалистично видео. Научете повече за участниците в срещи с 'People Insights' в Webex. Гарантирайте бързо и надеждно видео, където и да сте, с помощта на центровете за данни, разположени в цял свят.


Запознайте се с интелигентните функции

Вашето мобилно приложение Webex Meetings автоматично се свързва с Webex видеоустройство, когато влезете в стаята, за да можете да се присъедините бързо към виртуалните си срещи. По-малко прекъсвания с откриване на фонов шум и заглушаване на разговора. Споделяйте безжично от настолното си приложение. След срещата автоматично ще получите видеозапис.


Срещнете се на работното място, където и да е то

Интегрирана с популярни инструменти за производителност, системи за управление на обучения и много други, за да имате ползотворни срещи.


Когато работата от разстояние е необходимост, Cisco Webex е насреща

Свържете вашия бизнес, организация, група или екип сигурно с пълнофункционална тестова версия на Webex. Срещайте се, споделяйте екрана и документите си, получавайте ценни анализи.

#Парафлоу е дългогодишен Златен партньор на Cisco и има богат опит и екзпертиза при внедряване на облачни решения. Ние Ви очакваме за допълнителна информация и консултации. Свържете се с нас.



bottom of page