Търсене

Парафлоу взе участие в икономическия форум "Шумът на парите"


"Бизнесът претърпя едно ново летоброене. Преди пандемията дигитализацията беше само добро пожелание за бъдещето, а процеси - като работа от вкъщи и изнесено работно място, споменавани с добри пожелания"


това заяви по време на участието си в 11-ото издание на Шумът на парите Даниел Радойков, бизнес консултант на Парафлоу.


Един от трендовете в бъдеще ще са изнесените работни места. Според близо 70% от служителите на #Apple, #Amazon и #Google, изнесеното работно място, или работата от вкъщи, са предпочитан начин за работа в бъдеще. Има и нещо много важно – сигурността. Изнасяйки работното място от офиса, ние изнасяме най-важните данни за компанията", каза още Радойков. Изнасяйки я навън, ние мигрираме и има риск тази информация да бъде прихваната и открадната, поясни още той.


В тази връзка, ние от Парафлоу направихме задълбочен анализ на нашите добри продукти и решения, които сме продавали успешно в миналото. Събрахме всичко това в един голям продукт, който нарекохме Paraflow Everything as a service.

„В случай че желаете да продължите бизнеса си изцяло от вкъщи, първо трябва да направите анализ на разходите, които трябва да инвестирате от гледна точка на IT поддръжка и на хардуер. Нашият продукт позволява да се редуцират разходите, дори за стартиращи компании, които ко-локират бизнеса си в домашна среда".


Вижте видео от участието на Парафлоу във форума "Шумът на парите", организиран от икономическата медия Profit.bg който се проведе онлайн на 10 и 11 юни 2020.


Снимки: profit.bg


#Paraflow #Forum #profitbg

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС
София 1700
Бизнес център Туинс
ул. Н. Габровски 79​
ОФИСИ В СТРАНАТА
SERVICE DESK
тел.: 02/ 960 42 00
моб.: 0888 101 001 
Сервизен център: 0700 10 887
office@paraflow.bg
sales@paraflow.bg
ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ
Този сайт използва услугата Google Analytics, която събира статистика за потреблението чрез бисквитки.  Парафлоу Комуникейшънс ООД нe събира лични данни. Научете повече | Отказ | Политика за поверителност
Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено. © 2020 Paraflow Communications Ltd.