Търсене

Eкип на Парафлоу изгради система за управление на съдебните дела в Ямайка


Проектът "Изграждане на система за управление на съдебни дела в избрани съдилища на Министерство на правосъдието в Ямайка" приключи успешно с изключително висока оценка за техническата компетентност и професионализъм на експертите на Парафлоу


Проектът се осъществи съвместно между #Cancom и #Парафлоу в периода 2018-2019 година под надслов „Правосъдие, сигурност, отчетност и прозрачност“.


Основните бизнес функции на системата обхванаха: завеждане и управление на съдебните дела; електронно попълване и възможност за плащане на такси; автоматизиран подбор на съдебни заседатели и управление на процеса; генериране на отчети и статистика за съдилищата в цялата държава; сътрудничество между отделните звена и достъп до данни; интеграция на аудио и видео записи и тяхното съхранение.


Внедреното решение от страна на Cancom и Парафлоу включваше три основни компонента:


1. Eлектронна система за управление на дела

2. Доставка, дистрибуция и инсталация на хардуерна инфраструктура

3. Обучение и последваща поддръжка.


Двата екипа получиха изключително висока оценка за техническата си компетентност и професионализъм от страна на Planning Institute of Jamaica, при успешното приключване на проекта в края на 2019 година.


#Project #Jamaica #Justice #ManagementSystem #Security

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС
София 1700
Бизнес център Туинс
ул. Н. Габровски 79​
ОФИСИ В СТРАНАТА
SERVICE DESK
тел.: 02/ 960 42 00
моб.: 0888 101 001 
Сервизен център: 0700 10 887
office@paraflow.bg
sales@paraflow.bg
ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ
Този сайт използва услугата Google Analytics, която събира статистика за потреблението чрез бисквитки.  Парафлоу Комуникейшънс ООД нe събира лични данни. Научете повече | Отказ | Политика за поверителност
Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на "Закон за авторското право и сродните му права". Използването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено. © 2020 Paraflow Communications Ltd.